Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Гери Малкоданска вече с ботокс

Гери Малкоданска посрещнала запомнящо се 34-тия си рожден ден, който бе на 12 април, похвали се самата тя едва наскоро при своя медийна изява. Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство, отбеляза празника си в Дубай с любимите си хора – майка си Венета, мъжа си – интериорният дизайнер милионер Алекс Ковачев, и двете им деца.
След това Гери, която май ще се върне в телевизията в близко бъдеще, имаше още две пътувания с половинката си, при които съчетаха романтиката с работа. Откакто се задоми с Алекс Ковачев, Малкоданска попива ценни знания за професията му. Освен че се включва в популяризирането на фирмата му, чаровната синоптичка е и доста успешен инфлуенсър, който набляга тъкмо в областта на интериорния дизайн. От известно време е ангажирана и с луксозен магазин за мебели и аксесоари за дома, в който се предлагат само маркови стоки, чиито цени, логично, не са за всеки джоб.
Мъжът й сподели кадър в социалната мрежа, за който двамата позират в плътна прегръдка, насред пустинята. Тогава те не споделиха подробности, макар да беше очевидно, че са избрали екзотична дестинация за празника й. Тези дни стана ясно, че Гери трябвало да посрещне 34-тия си рожден ден в България. Пътуването до Дубай било планувано отдавна, като Малкоданска отишла с децата си – Лео и Белла, и майка си. Алекс имал много ангажименти и не успял да отлети с тях. Затова идеята била да се съберат в София за празника на Гери. Алекс обаче тайно удължил билетите на всички и пристигнал в Дубай ден преди рождения ден на любимата си, така че го отбелязали в арабското емирство.
Макар че е все още доста млада, а и се слави с копринената си кожа, Гери Малкоданска изглежда не се е въздържала и се е възползвала от достиженията на разкрасителната индустрия. От последните й видеа в инстаграм личи, че къдрокоската е изпънала челото си, вероятно с ботокс. Съмненията възникват най-вече, когато Гери изразява емоции. Тогава нито една бръчица не се появява на челото и около очите й, както би било обичайно дори при по-млади дами.хотарена

Публикувана на
20 Май 2024 година