Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кой ще е най-щастливият ви ден от новата седмица

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 20 до 26 май 2024.
Овен - вторник, 21 май
Необвързаните представители на зодия Овен ще срещат партньор във вторник, който ще е готов да им даде целия свят. Обвързаните представители на знака ще минат в ново ниво на връзката си. Ще изгладите стари недоразумения.
Телец - петък, 24 май
Краят на работната седмица носи едно ново предложение за работа, което си заслужава да обмислите. Не давайте категоричен отговор, докато не сте сигурни в плюсовете и минусите на това предизвикателство.
Близнаци - понеделник, 20 май
В началото на работната седмица ще получите предложение за една дълго мечтана екскурзия. Не отказвайте, защото в последно време се бяхте затрупали с много работа и сега имате нужда от малко релакс.
Рак - събота, 25 май
Вашите врагове ще излязат от сянката си и пред вас ще се нареди целият пъзел. Вече знаете кого трябва да премахнете от живота си, за да бъдете щастливи.
Лъв - вторник, 21 май
Лъвове, във вторник късметът ви ще се развърже и ще усещате, че рязко започва да ви върви във всяка сфера. Един много труден период ще остане зад гърба ви.
Дева - неделя, 26 май
Възраждане на чувства. В сърцето ви беше толкова самотно, че не можехте да се зарадвате на нищо. Неделята ще ви покаже един много важен за вас човек в нова светлина и вие отново ще се носите на крилете на любовта.
Везни - събота, 25 май
Ще разрешите много труден финансов въпрос. Богът на изобилието ще влезе в живота ви и ще ви засипе с благата си в съботния ден.
Скорпион - петък, 24 май
Пълен обрат в личния живот на Скорпионите в петък. Една стара любов ще се завърне в живота ви, за да ви докаже, че където има обич - има и прошка.
Стрелец - четвъртък, 23 май
Едно приятелско събиране ще промени плановете ви. Сърцето ви ще се изпълни с надежда и нови трепети. Любов.
Козирог - понеделник, 20 май
Много силен старт на работната седмица, едно обаждане от стар приятел ще промени плановете ви. Работа винаги ще има, сега е време да си доставите необходимото удоволствие.
Водолей - сряда, 22 май
В сряда Вселената ще ви даде целия необходим късмет, за да реализирате най-смелите си мечти. Заменете страха със смелост и ще достигнете неочаквани върхове.
Риби - неделя, 26 май
Ще получите страхотно предложение за работа, което ще ви изкушава да захвърлите всичко и да започнете всичко отначало. Не се колебайте, ако сърцето ви се нуждае точно от това.

Публикувана на
20 Май 2024 година