Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

"Другия път няма да те кача в автобуса, свиня!".

Кондуктор в градския транспорт на Пловдив нарекъл пътничка "свиня". За това разказва жената в гневен пост във Фейсбук групата "Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv". Тя допълва още, че е препродавал стари билети на пътниците и е миришел на алкохол. Ето какво:
"Автобусът е 21, пътува от Централни гробища към район "Тракия". Ще ви разкажа цялата случка с двата некултурни образа на снимките, които уж са шофьор и "кондуктор".
П.С. В автобус 21 "кондуктор" - няма. Явява се тази гнусотия беззъба, усмърдяна на алкохол с ужасно поведение "кондуктор". Този образ кондукторът си позволява да обижда, да псува и да заплашва!
Качвам се аз в рейса, давам си парите за билет и ми се дава гнусен, смачкан и сигурно настъпван. По едно време започнаха да се качват повече хора в автобуса и една жена повдигна темата, че билетът ѝ е стар и "кондукторът" й го смени.
След като аз казах, че моят е стар, се обърна с думите "Ти си го взела от земята ма" и тогава аз му отвърнах "А парите, които ти дадох?" Гнусното к**еле ми вика: "Аз пари от теб не съм взимал, ма"
Следваха грозни обиди към мен, позволи си да ме бутне с думите "Другия път няма да те кача в автобуса, свиня".
Когато казах на шофьора и кондуктора да слязат от автобуса, за да извикам полиция, веднага си позволиха да скочат на бой, кондукторът слиза от рейса с думите "
В случая се вижда кои са болните мозъци.
Този тип. който се водеше кондуктор, се е качвал в този и в други рейсове с кенчета бири, и алкохол.
До всички хора, които пътуват с градски транспорт:
Спрете да си мълчите, когато ви дават стари билети, ги отказвайте!
Не може да плащаме реалната цена на билет при положение, че билетът е взет от някоя кофа.
Пазете си от гнусни, арогантни, пияни и дрогирани мангали."
Публикацията е допълнена от няколко снимки на конкретните лица, автобуса и билетите.
Потребителите на мрежата съветват жената да напише оплакване до Община Пловдив и споделят, че кондукторът всъщност не работи там.
"Тази малката отрепка Антонино се казва и даже не е кондуктор, а е една утайка от "Изгрев' явно шофьора му е някакъв приятел. Говори на малки момичета,пробва се да ги зарибява и като го отрежат или му кажат да се маха, почва да псува и да ги кълне."
"Срам за професията ни. После всички шофьори сме били еднакви. Срам ме е."
"Редовно им връщат билетите и те ги ползват още няколко пъти след това."
"И аз имам история от вчера сутринта със същия автобус!" Plovdiv24.

Публикувана на
20 Май 2024 година