Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 7020 пъти

Овен
Не бързайте, до обед газим в мътните води на отчуждението. Планирайте пътуванията и срещите си за следобед. Обстановката ще се промени, ще стъпите на подходящата база и позиция и ще се разберете по спорните въпроси. Някой започва ремонти, а друг ремонтира партньорските си връзки с жестове на обич и внимание. Предстои вечер на вълшебната любов, Венера е в съвпад с Уран.
Телец
За вас до обед рибата е още в морето. Не влизайте в съглашателства, отложете за следобед важните си инициативи. Вечерята ще е любовна, Венера от Телец е в перфектен аспект с Луната от Дева. За родените около 10-и май това е чудесна възможност за запознанства, предложения и годежи. Планирайте за тази вечер или за утре и първа среща. Ще ви помогнат и професионалните връзки.
Близнаци
До обед нищо важно да не се предприема. Ситуацията е объркана, вероятни са неочаквани намеси, нищо не става така както сте го планирали и подготвили. Ще получите неприятни обаждания. Оценявайте внимателно всеки факт и сплотете редиците. Следобед е време да се провеждат събрания на екипа, да се уреждат срещи с роднини и да се обсъждат предстоящите решения и дела.
Рак
Днес Юпитер, Венера и Уран са в шпалир около Слънцето, а в такъв момент не бива да бягаш от късмета си. Не си пропилявайте шансовете в любовта, в делови и творчески план, но и не бива да играете хазартно със свои и чужди пари. Постарайте се да реализирате всяка хрумнала ви идея, предстои вечер на пророческите сънища и на любовните откровения. Чакайте поява на спонсор..
Лъв
Днес първата ви реакция или първото решение и действие може да е погрешно. Лесно се попада в капани, но Лъвът отдавна е надушил опасността и към обед вече съгласувате и обединявате силите си със съмишленици. Лагерите се оформят, всеки търси начин да заздрави позициите си. Добре е да се сключват съвместни партньорски договори целящи взаимната защита.
Дева
До обед опипвайте почвата, не бързайте да взимате решения и да се поставяте в услуга на някого. Следобед ситуацията ще се развие благоприятно за вас, ще направите правилния избор и в следващите дни ще бъдете на точното място с точните хора. Предстои творчески уикенд, работата и удоволствията ще вървят ръка за ръка, ще се радвате на съдействие, разбиране и любов.
Везни
Случващото се днес ще отпуши пътища, по които отдавна искате да вървите. Обадете се на тези, с които смятате да прекарате не само уикенда, но и живота си в бъдеще. Тази вечер сме пред важна трансформация, предстои точният съвпад на Венера и Уран, Слънце и Юпитер. Може да срещнете любовта и спонсор, който ще ви реши проблемите. Гърнето ще си намери похлупака.
Скорпион
Днес в живота ви ще се оформят два лагера, в единия искате да влезете, а от другия да излезете. Едва ли ще ви се получи. Тази вечер лесно попадате в капаните на страстта и на желанието да се намесвате в чуждия живот и избор. В утрешния ден вече може да сте в коренно различна ситуация. Предстои енергийно презареждане, което може да удари болезнено джоба на родените след 10-и.
Стрелец
Днес проблемите ще са повече за родените около 5-15 декември. Очертават се болезнени компромиси. Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Променяте програмата и тръгвате в друга посока съобразно нуждите на родители и деца. Отговорностите ви изискват да се откажете от нещо свое, за да сте в помощ на близките. Може да се наложат ремонтни дейности.
Козирог
Днес и утре родените в третата декада ще имат късмет в сделките и възможност да подпишат печеливши и дълготрайни договори. Някой ще улови голямата риба в мътните води на кризата. Активизирайте се максимално, явете се на изпити и конкурси, обадете се на приятели, с които и преди сте работили качествено и с взаимна полза. Само, който не опита няма да спечели. Действайте смело.
Водолей
Сутринта програмата ви е разбъркана, не правете прибързани заключения, отложете срещите за следобед. Пътувайте към места на сила, вечерта стъпвате на стабилизираща позиция и получавате подкрепа за предстоящите задачи или ремонтни дейности. Навлизаме в деня на фонтана, всеки може да намери своите източници на сила, подкрепа и любов, но и висока цена ще се плати.
Риби
Този ден ще ви даде шансове да вземете юздите или да предадете управлението на семейните ресурси в ръцете на деца и внуци. Изискването е всички да седнат заедно на масата за преговори, да споделят нуждите и страховете, да направят взаимни стъпки и отстъпки. Днес и утре може да задвижите изгодна семейна инвестиция, но само ако участват всички засегнати в ситуацията.
telegraph.bg

Публикувана на
17 Май 2024 година