Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме днес

Видяна: 7020 пъти

Овен
До обед инициативата е във ваши ръце, лесно привличате симпатизанти, организирате съвместни инициативи и участвате в преговори. Ден на феникса. Стари връзки възкръсват от пепелта на забравата. Сега е момента да се обадите на тези, за които мислите и с които може да направите успешен бизнес. Денят е добър и за любовно обяснение, но следобед трети лица ще се намесват.
Телец
Луната навлиза в Дева и прави брилянтен аспект с Меркурий от Телец. Не се излежавайте, станете рано, пътувайте, подновете контакти, обсъдете проблемите, преговаряйте с роднини и близки по имотните дела. С напредването на деня ще се появи трета заинтересована страна, която може да се опита да попречи на взетите решения. До утре на обед не коментирайте нищо важно.
Близнаци
Луната навлиза в Дева и в следващите дни ще бъде в опозиция на Сатурн и в конфликт със Слънцето на родените около 10-и юни. Родители и деца навлизат в спорове и конфликти. Ще трябва да се съобразявате с тези, от които сте си позволили да зависите или животът така ви и поставил. Съветът е да не се държите ултимативно, а да предразположите близките, шефовете и партньора.
Рак
До обед подпишете нови договори и преподпишете старите при по изгодни условия. Ден на феникса, тенденцията е към възобновяване на връзки и регенерация на съществуващите. Нещо, което сте смятали за изчерпано отново идва на дневен ред и ви стимулира да дадете най-доброто от себе си. Ще се обаждат приятели, а и старата ви любов „ръжда не хваща” и отново сте заедно..
Лъв
Започнете деня с преговори по сделки с имот или наследство. Лесно ще убедите роднините да ви съдействат. И на работното място организирайте преговори в екип. Ако неглижирате срещите и разговорите си до вечерта някой друг може да се възползва от личната ви незаинтересованост. До утре на обед конкуренцията ви действа задкулисно и подмолно, за да ви попречи и извади от играта.
Дева
Луната навлиза в Дева и сключва перфектен аспект с Меркурий. Чудесен ден за пътуване, за гостуване и подновяване на делови и роднински връзки. Всеки контакт е от значение, носи перспектива за работата и за съвместните ви инициативи. Може да се разберете по спорните имотни и неследствени дела. Водете преговори до обед, след това е вероятна странична намеса.
Везни
Подпишете договорите си до обед и уредете плащания. Ще получавате отстъпки и нещата ще се подреждат благоприятно за вас. С напредването на деня се очертават намеси и неприятни случайности, които ще ви губят времето и ще крадат от парите и чувствата ви. Не започвайте нищо ново до утре на обед. Контролирайте емоциите, постарайте се да приключите с поетите задачи и ангажименти.
Скорпион
До обед може да привлечете съюзници, но едва ли ще послушате интуицията и ще отблъснете тези, които биха ви подкрепили. От обед вече попадате в информационно затъмнение и трудно контролирате ситуацията. Взетите до утре на обед решения ще се окажат грешни и ще ви поставят на колене в бизнеса и личните връзки. Не се опитвайте да ловите риба в мътните води на промяната.
Стрелец
Важното уредете в първите три часа на работното време. От обед до утре на обед се движите в тъмнината на недостоверната информация. Всичко да се проверява и то по няколко канала. Очертават се опити за намеса в дейността ви и източване на личните ви ресурси. Не приемайте да замествате колега и да вършите чужда работа, може да платите и чуждата сметка.
Козирог
До обед е добре за срещи с роднини и брокери. Уредете имотни дела, направете огледи на места и терени, на които да се внедрите. Стари връзки се обаждат и подновяват предложенията или участията си във съвместни начинания и бизнес. Следобед много неща ще се правят тайно, пъзелът се пренарежда. Проверявайте получените информации и предложения по няколко канала.
Водолей
До обед водете преговори с роднини и се споразумейте по въпроси от взаимен интерес. Сега а момента да възстановите връзки изгубени във времето. Ползите ще са взаимни и може да си помогнете в кризата. От обед до утре на обед много неща ще се правят на тъмно и ще е трудно да се ориентирате, затова не бързайте с решенията. Стегнете редиците и подредете приоритетите.
Риби
Луната навлиза в Дева и до вечерта ще застане в опозиция на Сатурн. Този аспект разрушава клишетата, старите догми и разбирания. Време е да загърбите страхове и притеснения и да направите крачка към нов избор и ново бъдеще за вас и децата. Ролите се разменят, слушайте децата си, влезте в ролята на обединител, сменете подхода и позицията си, времената са други, променете се.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Май 2024 година