Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Тафкова се разчувства

„Честито на най-големия! Заслужена победа на един необятен талант! @vzombori, спечели възхищението ми още в „Черешката на тортата“!“
С тези трогателни думи Мис България Венцислава Тафкова поздрави своя „градски“ Владимир Зомбори за победата му в „Като две капки вода“ на снощния финал, пише Nie-jenite.
Актьорът спечели вота на публиката съвсем очаквано като най-голямото откритие на риалити шоуто за всички 12 сезона досега. Той водеше в генералното класиране от самото начало и не е изненада, че с финалното си гениално превъплъщение във Фреди Меркюри грабна първото място и сърцата на народа.
Спечели и Мис България, която му симпатизира много преди старта на „Капките“ и предрече неговата победа. Двамата участваха заедно в един от сезоните на „Черешката на тортата“ и още тогава породи възхищение у Тафкова.
„Невероятен човек и талантлив актьор! Той е моят фаворит в „Капките“ и вярвам, че ще спечели“, разкри преди няколко месеца миската. Тогава тя сподели, че по време на участието им в кулинарното шоу Зомбори се представил блестящо не само в кухнята, но и като художник. Той нарисувал неин портрет – изключително професионално и в детайли.
„Обожавам хора, които показват талант във всякакви сфери – той готви, пее, танцува, имитира! А как рисува…“, възхитена е Тафкова.хотарена

Публикувана на
15 Май 2024 година