Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Наско от БТР женен за сръбкиня

Наско от БТР, който бе един от звездните участници в Като две капки вода този сезон, не се фука със скъпи коли, но има съпруга супер красавица, пише Минаха години. Неотдавна той се появи с нея на премиерата на спектакъла „Моби Дик“ в Народния театър и събра погледите на публиката.
„Господ сякаш е изсипал цялата женска хубост. Какво лице, какво тяло и обноски! Класа, стил и очарование! Коя ли е тя?“, шепнеха от задните редове.
Тя е Ивана и е сръбкиня. Двамата минаха под венчило още през 2017 г., но любовта им пламва много преди това и разстоянията не успяват да я угасят. Дългокосият музикант се реши да сключи брак на 21 октомври, след като повече от 10 години съжителстваше със сръбкинята.
Радостното събитие се състоя в родния й град Ниш. Много от колегите на Наско не пропуснаха да споделят с него най-щастливия му миг. Самият Наско не се сдържал в разгара на купона и грабнал микрофона, като запял заедно с Данчо Караджов и останалите си колеги, разказват очевидци.
Половинката на Наско е оперна певица и именно работата ги свързва. Преди любовния романт с нея вокалистът на БТР вече има един брак зад гърба си с гримьорката Силвия Стойчева, от която има голяма дъщеря на име Мартина.

Публикувана на
14 Май 2024 година