Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Чии желания ще се сбъднат днес

Видяна: 5180 пъти

Овен
Не се препоръчват колективни инициативи. Родените в първата декада биват лесно провокирани и може да бъдат използвани като оръдие на чужди интереси. Не влизайте в спорове, останете в тесен семеен кръг и с приятели, които не ви натоварват. Не се включвайте в съвместни инициативи и не се опитвайте да давате непоискани съвети. Проверявайте всяко предложение, има уловки.
Телец
Ден на фатално привличане. В желанието да доминирате и блеснете в социума правите нереалистични и вредни странични връзки. Съветът на деня е да планирате само двустранни контакти с хора, които познавате добре и сте сигурни, че нямат задкулисни цели и намерения. Ден за среща с Учителите, с тези които считаме за по опитни и знаещи от нас и на които може да се доверим.
Близнаци
Символ на деня е дървото на познанието, трудно е да разберете кои от действията ви са за добро и кои може да ви вкарат в проблеми и неприятности. Не правете никакъв избор, особено в любовта и деловите връзки. Може да попаднете на неподходящите хора, които ще ви увещават да вземете грешното решение и да вкарате и децата си в източваща силите и ресурсите им програма.
Рак
Сънищата от тази сутрин ви подсещат за нещо неизпълнено като жест и обещание. Може да се наложи пътуване. Луната навлиза в Рак и ви води към бащиния дом, към местата и терените, които в бъдеще може да направите дом за себе си, за деца и внуци. Преговаряйте на четири очи, не ползвайте посредници, които може да развалят работата. Ден на фатално привличане в чувствата и любовта..
Лъв
Днес цар-лъв трябва да организира и ръководи работата на другите, а не сам да се занимава с натоварващи дейности. Разпределете сили и ресурси и не се включвайте в екипна работа, ако вие не сте шефа. Днес всеки се опитва да прехвърли ангажиментите си на друг. Децата са неуправляеми, а партньорите ви си имат свои планове и сметки. Не е ден и за нови запознанства.
Дева
Навлизате в един от най-силните си и подсигуряващи бъдещето ви периоди. Опитайте да реализирате всеки свой проект, Активизирайте се максимално, привлечете съмишленици, но не изпускайте инициативата. До две седмици може да получите и финансиране. Важни са срещите и преговорите насаме, не се препоръчва екипна работа, но без подкрепа няма да се справите.
Везни
Днес родените около 1-и октомври са в трудна позиция на избор. Очертават се странични влияния, провокации и намерения да се навлиза в личната ви територия. Не позволявайте да ви провокират и поставят пред свършен факт. Бъдете готови да се измъкнете бързо от ситуация, която може да добие агресивен характер. Не се препоръчват роднински и приятелски сбирки. Ще бъдете добре на свой терен.
Скорпион
Ден за среща със специалисти в областта, в която имате проблем. Разчитайте на приятел, на добре познатото старо и на партньора, с който дълго сте споделяли радости и скърби. Не се препоръчват нови запознанства. В тесен семеен кръг ще си прекарате приятно и ще презаредите. Случващото се в момента ще ви остави спомени, които не се забравят и дано да са само щастливи.
Стрелец
Ден за занимания в тесен семеен и приятелски кръг. Публичните изяви имат тенденция към провокации и обсебване, но всичко, което предприемете самостоятелно ще ви донесе пари и ползи. Не си определяйте първа среща. Лесно се отива към връзки без перспектива. Разчитайте на познатото старо и на проверените партньори. Ден за нищоправене, ако може да си го позволите.
Козирог
Ден на фатално привличане особено за родените в първата декада. По възможност си останете у дома и не предприемайте колективни инициативи. Случайните срещи и запознанства ще ви вкарат в проблеми и разходи и в бъдеще ще ви навреждат. Останете на свой терен, сред свои хора и с любовта на живота си. Ако сте сънували родителите си това е предупредителен знак.
Водолей
Днес е опасно да се прави избор между доброто и злото. Всичко е привидно, това което ви изглежда подходящо и правилно за момента може да се окаже вредно е губещо не само за вас, но и за семейството и децата. Не взимайте важни решения, особено, ако странични хора и фактори ви карат да бързате с избора си. Ден на Адам, Ева и змията спотайваща се зад кадър. Не слушайте никого.
Риби
Днес Луната от Рак стимулира родените в първата декада, а утре и за другите идват добри времена. Сега е момента да уредите срещи с приятели и близки, да направите крачка към тези, които обичате и желаете да бъдат част от личната ви орбита и територия на влияние. Но в този ден има опасност и от фатално привличане. Доверете се на интуицията, не започвайте нова връзка.
telegraph.bg

Публикувана на
11 Май 2024 година