Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в петък

Видяна: 5620 пъти

Овен
За днес планирайте активни действия в тила на конкуренцията. Време е да се действа от позиция на силата, да се поставят условия, да се изисква максималното от колеги, шефове и близки. Стройте и децата, всеки трябва да си изпълни задачите и да даде всичко от себе си преди да има претенции или да очаква награди и екстри. Няма прошка за тези, които не си спазват обещанията.
Телец
Ден на активни действия в посока на личните ни амбиции и приоритети. И конкуренцията ще направи силен ход, ще се постарае да парира опитите ви да се наложите и доминирате в средата. Днес ще се разбере кой ще определя правилата и ще дърпа конците. Залага се новата програма, прави се нов избор, а компромисите са малко вероятни. Ще се действа силово и задкулисно.
Близнаци
Днес пасивността не е вашата игра, няма да спечелите с изчаквателна и съглашателска политика. Време е да се поставят условия, да се играе от позиция на силата и да се разбере кой командва парада, който осигурява ресурсите и кой трябва да сервира масата. Поставете условията си, изисквайте повече от другите, защото и те ще изискват максималното от вас, не може да си пас.
Рак
Днес е важно да се опълчиш срещу тези, които искат да те подчинят и накарат да се съобразяваш с техните амбиции и нужди. Който наведе глава ще бъде обязден и принуден да следва чужди желания и наставления. Не се отказвайте от бъдещето си, явете се на конкурси и прослушвания, независимо колко невъзможно изглежда и какви са преградите пред вас. Само който не опита няма да успее.
Лъв
Днес лъвът вече се готви за скок. Край с пасивното изчакване нещо да се случи и получи така както го искате и очаквате. Време е да окажете натиск, да нададете своя лъвски рев, който ще накара самозабравилите се да влязат в релси и да изпълнят дадените обещания. Не протакайте преговори, поставете точни регламенти и изисквания в работата и у дома, вие сте на ход.
Дева
Днес се разделяме на хищници и потенциални жертви. Вие сте на път да попаднете във втората категория с пасивното си и изчаквателно поведение. Не протакайте важните срещи и разговори, поставете условията си и не се давайте без бой. Няма да ви е лесно, ще срещате агресия и прикрит натиск. Ако отстъпите ще позволите да ви ограбват труда. Не сключвайте неравностойни договори.
Везни
Един от силните ви и успешни дни за месеца, ако активно си преследвате целта и действате безкомпромисно. Явете се на прослушвания и конкурси, защитете тезата си на събрания и преговаряйте с шефовете за повишението си. Само, който не опита той няма да спечели пари и ползи. Ако изчаквате и се колебаете друг ще заеме позициите, които сте заслужили и ви се полагат.
Скорпион
Край с изчакването и дипломатичния тон. Днес хващате здраво юздите на тези, които са си позволили да зависят от вас. Налагате решенията си на работното място и у дома, всички ще трябва да се съобразяват. Някой ще се опита да действа от позиция на силата, но трудно ще се пребори с вас. Намирате начин да провокирате конкурентите си към взаимни битки и така си свършвате работата.
Стрелец
Днес всеки търси подходящото за себе си място и не е склонен на компромиси. Ще влезете в остри сблъсъци на интереси, позиции и мнения и може да развалите някои отношения. Луна и Сатурн са в конфликт със Слънцето на родените във втората декада. Проблемите с родители и деца ще наложат промени в плана и работата ви и това ще се отрази негативно на личните ви амбиции.
Козирог
Ден на активни и настъпателни действия в полето на личните ни амбиции. Кандидатствайте за нова позиция в работата и бизнеса, вземете изпити и се явете на конкурси. Ще постигнете завидни резултати, ако се състезавате със силни противници. Със слабите ще трябва да сте внимателни, защото ще ви приложат забранени хватки в желанието да ви елиминират от играта. За грешка няма прошка.
Водолей
Ден на активна състезателна дейност. С един замах ще елиминирате конкуренцията, независимо в каква посока действате. Може да си осигурите престижни позиции в бизнеса и деловата дейност и да подпишете перспективни договори. Гонете си интереса, не отстъпвайте от личните си намерения и поставете условията си на тези, които имат нужда от вашите умения, старания, дарби и възможности.
Риби
Ден на прекалявания, на опити за въздействие и доминиране както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. Поставяме си болезнени условия и нереалистични искания. Направете компромис, за да има мир у дома и на работното ви място. Вечерта личната ви муза ще ви посети и озари с вдъхновение. През уикенда ще се движите на вълната от благоприятни събития и промени.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Май 2024 година