Новина от категория България
Архив на публикациите

Бойко Борисов за ПП и ДБ: Търпяхме ги, разбра се кой колко струва!

ПП и ДБ са много хубави партии, но в следващото управление хората без интегритет, които са в "Гугъл" с кучета и котки, няма как вече да са министри, категорично отсече лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в София.
"Тоя, където съсипа София за 6 месеца, се наричал спасител. Търпяхме ги. Бяха със Слави в коалиция, той ги разкри. После бяха с нас. Хората разбраха кой колко струва. Ако слушаш Денков, той е цветя и рози", ядоса се лидерът на ГЕРБ.
"Когато бяхме единен блок, сложихме 160 депутати, които да гласуват за регулатор. Как ще ги гласуваме сами? Те и това не искат да си разяснят на техните хора.
Ние с Пеевски и с ДПС каквото се разбрахме - енергетика, отбрана сигурност... Денков забрави кога се криеше зад Делян да не го бият миньорите. Делян отива да пика и оня му пише "къде си". Да не го бият.
Ми не е честно. Дайте седнете и да направим нещо стабилно на следващите избори. Предлагам им го", каза той.
"Възраждане" като скочиха, защо не скочиха други партии? ГЕРБ и ДПС защитиха жените в България. Пък това го гледа цяла държава. С ДПС се уважаваме като силни противници. В момента го казвам - трябва уважение към ДПС за свършеното от тях. До обед са при мене, следобед отиват там. Имаше парадокс", сподели Борисов.
"Бех си сърдит и не исках да говоря с тях. Данчо дойде, вкара Петков в кабинета и аз станах, прегърнах го, сдобрихме се и изкарахме още няколко месеца заедно. Това забравят ли го тея хора?", разкри той.
Няма работна ръка, няма кой да работи, няма пътища и инфраструктура. Варна остана изолирана, три години - нищо. Тука може да сложат младежите на един билборд на тунела за Кресна и да напишат: "Това се дължи на вас", ама и на вас, където чакате на опашката, защото гласувахте за тях.
Спомням си с Данчето, като седяхме на Лъвов мост, и Жозеф Дол искаше да седне до нея. Нашите момичета правят по-добро впечатление в Европа от мъжете.
Пролет е, трябва да имаме и настроение. Държавата е минала през какво ли не през вековете, ще мине и през това. Въпросът е да облекчим страданието. Много партии, много желаещи, много обещания, но в подобна криза се търсят отговорни", подчерта той.

Публикувана на
22 Април 2024 година