Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Бил Гейтс се появи с новата си приятелка

Основателят на „Майкрософт“ Бил Гейтс и Мелинда Френч се разведоха неочаквано след 27 години брак и три деца през 2021-ва. Тогава на въпрос на Би Би Си дали смята да намери нова любов след развода Гейтс отговори: „Разбира се, че не съм робот“.
68-годишният милиардер наистина не остана дълго сам. Няколко пъти той бе забелязан в компанията на 60-годишната Пола Хърд, вдовица на основателя на Oracle Марк Хърд. Двамата са заедно повече от година, но едва миналия уикенд се появиха официално като двойка на червения килим. Това стана на 10-ата церемония на „Breakthrough Prize“ в Лос Анджелис – награди, които се присъждат за научна дейност.
Пола Хърд остава вдовица с две дъщери през 2019 г., когато съпругът й е победен от рака. Тя наследява състояние от 500 млн. долара. Работила е години наред в софтуерна компания, водещ доставчик на софтуер, хардуер и услуги за банки и търговия на дребно. Сега е организатор на събития за лични, корпоративни и благотворителни цели. Известна е с филантропската си дейност.труд

Публикувана на
22 Април 2024 година