Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Риана стана блондинка

Риана определено следва женското мото, което гласи, че със смяната на сезоните идва и смяна на визията.
36-годишната бизнес дама дебютира с нова прическа и нов цвят на косата на червения килим в Лондон. На 17 април Риана се появи за специалното събитие Fenty x Puma, което отбелязваше поредната обща колекция между двете марки. Тя ще включва различни модели обувки, които се предлагат в три различни цвята, а цените им варират от 70 до 150 долара.Новият цвят на Рири е няколко нюанса по-светъл от златното русо което тя носеше на музикалния фестивал „Коачела“ само няколко дни по-рано. На ежегодното събитие в Калифорния изпълнителката бе придружена от приятеля си A$AP Rocky и допълни визията си с яркочервено червило и светлорозов руж.
За да отбележи топлите земни цветове на новата си колекция с Puma, Риана носеше голямо мъхестозелено сако и тъмнокафяв гащеризон, като сложи оранжеви слънчеви очила за последен щрих.Риана все по-усърдно работи върху включването на удобство в ежедневния и официалния си стил, особено след раждането на синовете си RZA през май 2022 и Райът през август 2023 година. Тя споделя и двете си деца с A$AP Rocky, с когото е от 2020 година.
„През повечето време се грижа за облеклото на децата ми и тогава си мисля какво е най-удобно да нося в такива моменти. Какво няма да им се навира в очите или пък да се търка в тялото им, като в същото време ме кара да се чувствам удобно? Майките не обичат да прекарват твърде много време пред огледалото в реалния живот“, казва Риана в интервю за списание Interview за пролетното му издание.

Публикувана на
19 Април 2024 година