Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Синът на Мадона с изложба, мама го хвали

Мадона с гордост присъства на художествената изложба на сина си Роко Ричи в Маями на фона на световното си турне Celebration. Попзвездата посети самостоятелната изложба на колекцията от картини на своя биологичен син, чийто баща е британският режисьор Гай Ричи.
23-годишният Роко показа Pack A Punch, колекция, вдъхновена от муай тай бойци. Певицата сияеше от гордост и радост, докато разглеждаше упоритата работа на своя наследник.
„Толкова съм щастлива, че имам свободна нощ, за да се насладя на най-новата колекция от картини на сина ми Роко, наречена „Pack A Punch“, вдъхновена от бойци по муай тай. @miamidesigndistrict“, написа тя в публикацията си в Instagram, споделяйки и снимки от събитието.
Изпълнителката на Material Girl носи лъскав изумруденозелен костюм, бяла каубойска шапка и прозрачни бели ръкавици за случая. Роко, от своя страна, изглежда елегантен в бял костюм, облечен върху синя риза.Снимките от специалната вечер показват как певицата позира до неговите произведения на изкуството, заедно с изображения на цялото семейство, възхищаващо се на колекцията. С певицата са и всичките ѝ четири осиновени от Малави деца, като само голямата сестра на Роко – Лурдес Леон отсъства от събитието.
Според Instagram акаунта на галерията Miami Design District, колекцията на Роко ще бъде достъпна за разглеждане само с предварителна уговорка. В интервю за Artnet по време на новата си изложба новоизлюпеният художник разкри за своя интерес през целия си живот към изкуството и влиянията.
„Рисувам от малък. Това е нещо, което винаги привличаше вниманието ми и ми даваше шанс да избягам“, каза той. Докато работел върху най-новата си колекция, Роко бил „особено вдъхновен“ от изложба на художника Франк Ауербах, както самият той разказа.Колкото до Мадона, на един кадър се вижда как гордата майка с любов е поставила ръка на гърба на сина си. Друг кадър показва, че тя чете биографията на сина си, скицирана на стената./тялото.бг

Публикувана на
13 Април 2024 година