Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Излагация в „Копките“, забраняват да се излъчи в ефир призив за помощ на животните

На пореден скандал, свързан с "Като две капки вода", се разрази след снощния успех на Владимир Зомбори. Шефове, сценаристи и пиари не позволили да се излъчи в ефир призив за помощ на животните.
Той е отправен от Мартин Янчев, който е основател на "М&М - Помощ за животните - БГ", пожелал това послание да се отправи от една от участничките - Елена Атанасова.
"Изключително съм разочарован от ръководството и пиарите на "Като две капки вода"... Свързахме се с тях с молба да благодарим публично на Елена Атанасова, използвайки техния ефир, за грижата и към бездомните животни!
Обясних им, че дори няма да споменавам организацията, която представлявам! Искахме да дадем добър пример и повече хора да започнат да помагат на по-слабите, без значение дали е човек, или животинка! За жалост ни отказаха категорично! Вероятно за тях добрият пример не е приоритет, а нещо друго...
Уважаеми г-н Халваджиян, не знам дали е стигнало до Вас и Вие не сте го позволил, но ако е така, е грехота! Парите не са най-важното в този живот! Ако не знаете за инициативата ни и някой е взел подобно решение вместо Вас, просто назначете хора със сърца, а не такива, които работят само и единствено да вземат заплатата си. Ако Вие сте причината за този категоричен отказ, моля, кажете колко струва минута във вашия ефир и да го направим? Все някак ще съберем с последователите ни нужната сума!", написа в профила си във Фейсбук Янчев.лупа

Публикувана на
02 Април 2024 година