Новина от категория В общината
Архив на публикациите

Бездомници превърнаха тротоар в клоака

Бездомници създават мизерия на кръстовище в Пловдив. Мъжете най-редовно пият, хранят се, а след това си изхвърлят отпадъците на тротоара, който се е превърнал в техен дом. Той е на кръстовището на улиците „Драган Цанков” и „Любен Каравелов”.
Отпадъците, които изхвърлят далеч не са най-неприятното нещо, което можете да видите там. Бездомниците най-редовно уринират и извършват други нужди директно на тротоара, което е изключително неприятно, споделят живущите в района.
Освен, че е мръсно има и има доста отблъскваща миризма, другото което ги напряга е това, че когато се напият, бездомниците започват да се карат и да крещят през нощта под апартаментите им, което им пречи на спят нормално.
„Един от тях е инвалид. Хората в квартала им носят храна, в което няма нищо лошо. Лошото е, че след това всички тези опаковки, кутии, торбички и бутилки биват разпилявани по тротоара, който е омазан с всякакви манджи и други екстри. Подавали сме сигнали до Общинска полиция, но те продължават да са тук. Доста е неприятно и е крайно време да се вземат някакви мерки”, споделят живущите в района. трафикнюз

Публикувана на
02 Април 2024 година