Новина от категория България
Архив на публикациите

Грохналият Сърчаджиев: Разбих сърцето на Пепа Николова!

Йосиф Сърчаджиев съвсем го е закъсал и физически, и психически, откакто овдовя. Преди месец почина внезапно неговата дългогодишна съпруга – сценаристката Райна Томова и звездата от „Време разделно“ живее съвсем сам в семейния им апартамент. Той обаче много трудно се справя с ежедневието, твърдят комшиите на актьора.
Често си забравял ключовете, ходел по улиците с разкопчана чанта и било цяло чудо, че досега не са го обрали до шушка крадци. След загубата 78-годишният артист напълно грохнал и се движел с патерица. Допреди да издъхне жена му, тя му асистирала и помагала за всяко излизане навън, а сега му се налагало да се оправя сам.
Двамата имат син и дъщеря. Йосиф е баща и на актрисата Александра Сърчаджиева от извънбрачната му връзка с покойната Пепа Николова, с която не поддържа връзка и до ден днешен.
Бракът му с Райна оцелява и след близо 8-годишната му извънбрачна любов с Пепа. От години в театралните среди се коментира, че за студенината между баща и дъщеря причината е била съпругата на Йоско. Райна не му разрешавала да общува и с Александра, и с майка й, докато била жива.
„Разбих сърцето на Пепа Николова! Не мога да върна времето назад, но ако можех, просто щях да я подмина, нямаше да се запозная с нея, за да не разбивам сърцето ѝ, защото моето винаги е принадлежало на жена ми Райна“, призна преди време артистът. През 2004 г. той получава тежък инсулт. В продължение на години актьорът се възстановява от удара и последствията му. В този период, а и след това той е изцяло зависим от вече покойната си съпруга.

Публикувана на
02 Април 2024 година