Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник е проблемен ден

Видяна: 9520 пъти

Овен
Днес сте склонни на скандали и авантюристично поведение, което ще ви излезе солено, ще ви вкара в разправии и дългове. Смирете апетитите и амбициите, опитайте да разберете другата гледна точка. Днес и утре на работното ви място ще се създават критични положения и отношения. Не участвайте в спорове, простете и продължете. Неблагоприятен ден за операции на стави и кости.
Телец
Денят е свързан с коренната реформа, с реорганизацията на работа, отношения и политически живот. Връщаме се към стари положения, но на една по висока навивка на развитие. Ще постигнете своето с активни и на моменти агресивни действия. Никой не прави отстъпки, само нуждата ще отвори вратата към реформите. Ориентирайте се към приключване.
Близнаци
Ден на лакомията, едва ли ще удовлетворите нечии искания, а и вашите не са съобразени с възможностите на другия в момента. Очертават се кризи в отношенията. До вечерта ще успеете да се разберете, но ще остане дълбоко стаена агресия и неудовлетворение, които след няколко дни може да предизвикат експлозии в чувства и отношения. Върнете си дълговете и разчистете терена.
Рак
Луна и Слънце днес са в конфликт със Слънцето на родените във втората декада. Бъдете внимателни, не влизайте в спорове, не сърдете и не провокирайте колеги и началници, туширайте в зародиш разправиите у дома. Днес всеки ще иска и ще ви притиска с претенции. Направете си защита, ограничете контактите, не влизайте в чужда среда и територия на влияние, ще ви ударят през пръстите.
Лъв
Днес се освобождават хищническите инстинкти във всеки от нас. Вместо прегръдка се хващаме за гърлото и си нанасяме болезнени удари и рани, които дълго няма да зараснат. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Кризата гони децата ни навън. Денят е неблагоприятен за преговори, ще се действа от позиция на силата. На едно място ще победите, но на друго ще ви подчинят и изолират.
Дева
Ако днес устоите на провокации и съблазни ще постигнете важна за вас цел и ще си вземете своето. Денят е благоприятен за приключване на работни проекти, които ще ви донесат не само придобивки, но и почести и слава. Някой прави изложба, друг представя завършен проект пред комисии и получава своята награда. В момента работите за лично повишение и преназначение.
Везни
Това може да бъде един от рисковите ви и проблемни дни за месеца. Ще срещате отпор и агресия, ще получавате болезнени удари в гръб от роднини и приятели, а враговете направо ще ви захапят и ще ви отнемат нещо, което по право ви принадлежи и сте го заслужили във времето. Някой друг може да заеме вашето място и да обърка плановете ви. Не е ден за преговори с шефовете.
Скорпион
Ден свързан с насилието, с въвеждането на реформи, с които много хора няма да са съгласни. Никой не отстъпва от позицията си, а така работата и преговорите ще зациклят и в следващите дни ще тъпчете на едно място. Заемете позицията, която поне частично ви удовлетворява. Утре ще се събудите с чудесна творческа идея, която ще помогне да приключите успешно всички задачи.
Стрелец
Днес самоконтролът е от особено значение. Символ на деня е прошката и саможертвата в името на близките, децата и висшите ни идеали. Не се гневете, опитайте да омиротворите обстановката и да не задълбочавате кризите в отношенията. Където се съберат повече хора ще има провокации. Една малка искра ще запали големи пожари. Стойте настрана от хора в агресивно и нетрезво състояние.
Козирог
Днес нападението е най-добрата защита. Очертават се подмолни игри, а тези които излязат на светло ще се сблъскат с неразбиране и агресия. Денят се свързва с насилието и с коренната реформа. Натрупаните проблеми трябва да се решат. Направете го от раз, приключете дейности и връзки, които не носят перспектива, а само разходи. Поставете условия и ултиматуми, не отстъпвайте.
Водолей
Днес взаимно се конкурираме, пречим си в начинанията и връзките и влизаме в конфликти по незначителни поводи. Не си губете времето в разправии, не ходете по митинги и не подхващайте болни за околните теми. Символ на този ден е прошката, която противопоставяме на агресията. Реагирайте с обич и благослов на грешките на децата, близките и колегите. Нужно е смирение.
Риби
Ден за среща с потенциалните ни длъжници или с тези, които смятат, че нещо им дължим. Срещите и разговорите са заредени с агресия, поставят се ултиматуми и се излиза от рамките на добрия тон. Не е време за преговори, за делови срещи и сключване на договори. С никого няма да се разберете, само ще си опънете нервите и ще качите кръвното. Вчерашните лъжи стават истина.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Април 2024 година