Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Майкъл Джексън снощи възкръсна

Пловдивчанинът Владимир Зомбори отново обра точките снощи с изпълнението на песента „Earth song“ на Майкъл Джексън. Цялата публика и жури станаха на крака, а Хилда се разплака. Декорите, грима и пеенето бяха безупречни.
„За мен ти се представи феноменално!“. С тези думи Геро изрази възхитата си.
“Майко мила, майко мила” – каза Любо Киров, като призна че му е трудно да си подреди мислит „Това не е за десетка, това е за двайс’ка“, изуми се той.
“Ти просто ни отвя, ти беше той! ” – възхити се Хилда Казасян и заяви, че не бил за десет, а за сто точки.
“Аз съм покъртен от всичко това, което видях!“” – призна Веселин Маринов.
Дори Фънки капитулира пред таланта на Зомбори: „Владо, направо ни изкърти!“
Съвсем заслужено и четиримата от журито го удостоиха с по една десетка. Той взе максимален брой точки и от вота на публиката.
Преди него първи на сцената излезе Наско от “БТР”, който се опита да пресъздаде Мария Шерифович и песента “Molitva”, но за жалост бе явно, че гласът си е на Наско, въпреки че изпълни песента перфектно.
Фолк-фурията Мария, пък се превъплъти в The Weeknd, след като излязоха слухове че певицата се е разбрала с продуцентите да пее на плейбек, но явно това е неистинска информация, защото изпълнението беше доста фалшиво.
Християна Луизу беше чудесна в ролята на незабравимата Уитни Хюстън. Елена Атанасова се представи блестящо с песента на Адел – “Easy on me”, а Джулиана Гани беше трагична, имитирайки Дичо от D2 и парчето – “Ледено момоиче”. Панайот Панайотов също избухна с образа на Василис Кара като затвърди седмия лайф на “Като две капки вода”, като един от най-силните от началото на сезона.лупа

Публикувана на
02 Април 2024 година