Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим днес

Видяна: 4380 пъти

Овен
Днес е важно да се движите в синхрон с новото време и с настъпващите промени, да се включите активно във всяко предложено мероприятие и да не се изолирате в бизнес и политически план. Ще имате късмет и ползи там, където тече реката от възможности и където започват големите промени и преустройства. Не се обръщайте назад. В момента за вас няма лоши звездни аспекти, действайте.
Телец
Днес тълпата е неуправляема, желанията взимат връх над разумната преценка. Увеличете дистанциите. Отварят се огромни апетити и претенции. Трудно ще угодите на близките, а с по далечните ви хора се отива към конфликт и спорове по важните въпроси. Не опитвайте да помирявате други двама, може да се обърнат срещу вас. Неблагоприятен ден за хирургически интервенции.
Близнаци
Луната от знака на опозицията ви Стрелеца сключва тежък аспект със Сатурн. Родените около 1 юни влизат в тежки отношения и затруднителни положения с близки и приятели. Родители и деца ви притесняват с избора си в момент, когато и вие сте на кръстопът. Очертават се проблеми при пътуване, идват неканени гости. Бъдете гъвкави и променете програмата си според новите обстоятелства.
Рак
Днес всеки манифестира с личната си амбиция и не е склонен на отстъпки. Разваляме си празника с претенции и незадоволени апетити. Съветът е да не подхващате болезнени за другите теми. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето, не си и помисляйте за изневери, ще се разбере и разчуе. Ден на провокации и съблазни. Трудно ще останете верни, но и това ще са разчуе.
Лъв
Ден на нестандартни връзки и привличане, на което трудно ще устоите. Контролирайте апетитите не само по отношение на храната, но и в секса. За вас днес съблазните са на всяка крачка. Не правете компромис с чувствата и разбиранията си. В желанието да изпитате нещо различно може да попаднете в рискови ситуации. Ако притискате някого с изисквания той няма да ви остане длъжен.
Дева
Рисков и агресивен ден. Някой опитва да ви подчини на личната си воля и претенции и да ви използва. Нищо важно да не се започва, не се обвързвайте по никакъв повод. Денят не е добър и за сключване на брак. Единият със сигурност ще доминира и потиска другия. Не давайте обещания и не оставайте дълго в конфликтна среда. Каквото се развали в този ден трудно ще се оправи.
Везни
Празничен ден, в който около вас ще има напрежение и конфликти, но ако се дистанцирате и не се включвате в игра без правила ще прекарате приятно и ще освободите напрежението. Срещите ви са нестандартни, не си правете планове, всичко може да се промени от един поглед и разговор. Някой взима решение за заминаване и работа в чужбина, а друг се връща за празника и остава.
Скорпион
Днес се движите на високи обороти, повишавате исканията и изискванията си към другите и действате от позиция на силата. Ще влезете в конфликти, някой ще ви опонира, а друг ще парира опитите ви за намеса в живота и избора му. Превъзбудата ще нараства, затова бройте до десет преди да направите и кажете нещо не на място, така пестите нерви, загуби и разочарования.
Стрелец
Днес нищо не се дава даром и без да си го извоювате. Луната от вашия знак е в конфликт със Сатурн от Риби. Децата излизат от контрол, а и старите ви родители създават проблеми. Личните ви желания също са в конфликт с претенциите на половинката. Като се добавят и професионалните проблеми при вас ще стане доста напечено. Неблагоприятно за операции на стави.
Козирог
В празничния ден амбициите може да вземат връх над здравия разум. Напрежението ще ескалира, особено там, където се съберат хора с разностранни интереси. Не провокирайте никого, увеличете дистанциите, помогнете в амбициите на близките и децата. Това е и ден на саможертвата в името на общото ни бъдеще, но малко хора ще я направят, а още по малко ще я оценят.
Водолей
Ден на коренната реформа, нереализираните ни амбиции се активизират, а някой, който вече се е отказал от битката тук заминава за чужбина с намерение там да се реализира. Денят се свързва с отровите и изгнанието. Не позволявайте на негативни чувства и мисли да тровят съзнанието ви. Опитайте се да вземете обективно решение и да си оставите вратички за връщане на всички нива.
Риби
Днес и утре обстановката е коренно променена и агресивно насочена към вас. Луната от Стрелец е в конфликт с четирите планети в Риби. Ще се почувствате неразбрани и неоценени, но и вие не оценявате нещата и компромисите, които другите правят за вас. Не споделяйте идеите си, може да ви ги откраднат. Ще си имате проблем и ако изплагиатствате някого. Смирете апетитите.
telegraph.bg

Публикувана на
03 Март 2024 година