Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Дженифър Анистън с дрешник като бутик

Любимката от сериала “Приятели” Дженифър Анистън не обича да споделя в социалните мрежи снимки от личния си живот, но тези дни направи едно изключение. Тя показа как с помощта на стилисти и гримьори се подготвя за церемонията по раздаването на People's Choice Awards в дома си, по-точно - в гардеробната си.
Посетителите на мрежата бяха удивени не от нейната подготовка, а от мащабите на помещението - то е много по-голямо от средностатистически апартамент и прилича по-скоро на скъп бутик. Дрехите са подредени на два етажа, акуратно разделени по вид, цвят и стил.
Помещенията са толкова просторни, че там може да се побере цял екип от поне петима помощници. И дори с всички тях дрешникът не изглежда тесен. Осветителна техника е разположена навсякъде, така че готовите изображения на Анистън да могат да се видят във всеки детайл. Тоалетката в холивудски стил с огледало също е окичена със специални крушки. Интериорът е в модерен стил. Подовете са от тъмно дърво, а преградите за местата за дрехи са от светло дърво с черни акценти.
Гардеробната е само малка част от имението Bel Air на стойност 21 милиона долара, където Дженифър живее с трите си кучета. /труд

Публикувана на
01 Март 2024 година