Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Извеждат Манол Пейков, бил пиян и понамирисвал, той твърди, че може да е рошав, но не пиел

Депутатът от ПП-ДБ Манол Пейков изригна, след като за пореден път от "Възраждане" го набедиха, че идва на заседание в парламента в нетрезво състояние. Заради това, той бе отстранен от квестори в залата, докато Тошко Йорданов говореше от трибуната.
След това Ангел Георгиев от „Възраждане“ заяви от трибуната: „Да приветствам това, че квесторите изведоха лицето Манол Пейков от залата, което лице беше във видимо нетрезво състояние. Не знам как го допускате тук и очаквате да взима отговорни решения за бъдещето на България, след като той очевидно е злоупотребил с определени субстанции.
Оставям настрана факта, че от няколко дни не си е сменял дрехите, ходи с едни и същи дрехи. Понамирисва."
Пейков обаче се върна в залата задъхан и взе думата: "Може да съм рошав, но пиенето не е сред пороците ми. Събират ми се по 50 грама на година", кълне се пловдивчанинът. И се разлюти: „Проверете си опорките. Виждам, че съм трън в задните ви части, търсите начин да влезете под кожата ми, това не е правилният начин. Може би по-цивилизовано, или ако промените отношението си към света и имате по-малко гняв към околните и себе си. Препоръчвам ви среща със специалисти и психиатри!“..
По-рано лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов заяви, че за пореден път депутати от ПП-ДБ идват в нетрезво състояние в залата и не трябва да бъдат допускани.
Чу се предложение да бъде извикан катаджия с дрегер, за да се разбере Манол Пейков на колко уискита е или е пил само една боза.

Публикувана на
29 Февруари 2024 година