Новина от категория България
Архив на публикациите

Андреа Банда захапа Лияна Панделиева, само дето не я нарече „лелка“

Преди няколко дни журналистка Лияна Панделиева попиля новата водеща на предаването "Вечерното шоу" на БНТ. "Лицето на демокрацията" не скри критиката си към Андреа Банда, която явно се е засегнала от коментара и отвърна на журналистката. Ето какво Банда:
"Накара ме да се замисля за тази по-възрастна дама, която тия дни почти написа книга за мен, толкова била възмутена. Влязла в профила ми и не разбрала видео от рекламна кампания, в което иронизирам както себе си, така и идеята за типичната Инфлуенсърка. Приела го сериозно и ме цитира.
Видяла темите, за които говоря, меметата, които споделям, не разпознала нищо и решила, че съм безкрайно тъпа. Не знае за сторитата, в които говоря за сериозни теми, и сякаш не е забелязала сатирата, видяла е само фешън рийловете. Иска да гледа само хора като Жоро Любенов, даже май е казала нещо от сорта “жалко, че не може да се клонира”.
Не зная какво е да те е страх от новото - сигурно е ужасно, затова не ѝ се сърдя.
Не зная какво е да не отваряш ума си и за теми, които са вън от сферата ти на интереси.
Не зная и какво да имаш мнението си за абсолютна и единствена истина. Ако знаех, щях да кажа, че дамата не е толкова умна и свежа, за колкото се има, но мама ме е възпитала добре и няма да го кажа на глас".лупа

Публикувана на
12 Февруари 2024 година