Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 7320 пъти

Овен
Ден на фатално привличане и влияние. Препоръката е да не се включвате в съвместни инициативи, да не си насрочвате първа среща и да не влизате в комбина с хора, които не сте тествали в работата и в живота. Днес и приятелите може да те подведат, а роднините да те използват и вкарат в своята игра. Предприетото самостоятелно и без чуждо участие ще успее, ще донесе късмет и пари.
Телец
Днес не се споделят идеи, ако не искате да ви ги откраднат. Не се препоръчват нови запознанства и странични контакти. Може да се попадне под фатално влияние и привличане. Където се появи трети връзката на другите двама може да се разпадне или да завие в рискова посока. Луната преминава през градусите на обсебването. Старите връзки са подложени на натиск, а новите са опасни.
Близнаци
Днес и родените в третата декада ще имат проблеми и притеснения, особено ако в живота им се появи нов човек. На прага сте на фатално привличане не само в любовта, но и в делови план. Не си насрочвайте първа среща, отлагайте важните преговори с нови лица и фирми за утре, когато лесно ще се справите с всеки проблем и може да получите най-изгодните делови предложения.
Рак
Силен ден за родените в третата декада. Ще се събудите с чудесна идея или хрумване, които ще ви донесат ползи, ако ги реализирате. За хората на изкуството денят е стимулиращ, явете се на конкурси и реализирайте изложби. Рекламирайте се по всички възможни начини. Не позволявайте на никой да си кичи с плодовете на вашия труд. Не бързайте да сключвате нови договори, пазарете се.
Лъв
Ден на изкушението, не правете избор между привидно доброто или злото. Не се знае как ще се променят нещата и какви фактори ще се намесят в полза на едното или на другото. Всичко да се подлага на проверка, да не се взимат прибързани решения и да не се сключват договори, които не сте съгласували с партньорите в бизнеса и в любовта. Обсъдете семейно всеки ход и лична инициатива.
Дева
Родените в третата декада са на прага на фатално привличане. Някой ви изкушава, опитва да се добере до личните ви дейности, до работата и новите ви проекти. Не споделяйте идеите си, защитете ги от плагиатство. Патентовайте продуктите си преди да ги извадите на пазара. Каквото оставите без защита ще работи за чужд интерес. Днес третият е излишен и в любовта.
Везни
Днес е важно да не се взимат прибързани решения. Каквото и да ви предложат помислете или поне пребройте до десет преди да кажете какво сте решили или какво предлагате. Вероятно е фатално привличане към хора, които не са напълно откровени в отношенията си с вас. Ден на Адам, Ева и Змията. Третият ще повлияе негативно на отношенията на други двама. Останете насаме.
Скорпион
Днес идеите ви се осъществяват на практика. Кандидатствайте по спонсорски програми и ще получите нужното ви финансиране. Не влизайте в комбина, но може да използвате чужда разработка и интелектуален продукт в личната си работа. Ще привлечете и пробивни хора за съвместна дейност. Важното е във всеки момент да държите юздите и да ръководите проектите и бизнеса еднолично.
Стрелец
Родените в третата декада са подложени на тежки странични влияния, които може да ви костват загуба на пари и лична самостоятелност. Не ходете на първа среща, а и на втората не взимайте важни решения. Моментът не е благоприятен за споделяне на идеи и хрумвания, от които може да имате полза и печалба в бъдеще. Опитайте сами да организирате нещата. Днес третият е излишен.
Козирог
Ден на фатално привличане и влияние. Символ е библейската тройка под ябълковото дърво. Намесата на трети в отношенията на други двама е опасна за поколенията им. Движете се в тесен роднински и приятелски кръг и не планирайте за днес нови запознанства. Ако в този момент в живота ви се появи нов човек, да си знаете, че ще си патите от него. Останете сред свои хора.
Водолей
За днес е противопоказна екипната работа. Не се включвайте в колективни инициативи, където не се знае кой стои зад кадър и дърпа конците. Може да попаднете в източваща силите и амбициите ви програма и да работите дълго за чужди интереси. Точно днес не сключвайте партньорски договори, не споделяйте идеите си с друг. Утре вие ще поставяте условията и ще подреждате приоритетите.
Риби
Събуждате се с идеи и готово решение на въпроса, който ви вълнува. Нищо да не се споделя. Следобед Луната преминава през точката на обсебването. Препоръчват се само двустранни срещи с хора, на които имате доверие и в миналото сте ги подлагали на проверка. Не си определяйте първа среща, може да попаднете на фатално привличане, от което трудно ще се измъкнете.
telegraph.bg

Публикувана на
12 Февруари 2024 година