Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Скъсаха пагоните на палава полицайка

Млада полицайка е уволнена, защото въртяла афера с нейния командващ офицер, който бил женен. Също така униформената е обвинена, че имала връзки с подземния свят.
24-годишната Кейтлин Хауърт от Западен Йоркшир, която работила в окръг Брадфорд, е отстранена от работа, след като полицията разкрила подозирана афера между нея и командващия й Даниел Грийнууд.
Хауърт била на 21 години по време на аферата, а Грийнууд, който също е отстранен, на 38 години по онова време.
Разследващите разкрили неуместния романс между колегите, след като започнали разследване срещу младата полицайка за връзка с наркобос.
Хауърт е обвинена, че е имала връзка с асоцииран с престъпния контингент.
Полицайката има над 10 000 последователи в Инстаграм и редовно публикува свои пикантни снимки разголена.
Началник Грийнууд - командир на окръг Брадфорд, е в полицията на Западен Йоркшир от почти 20 години.
Назначеният за временен началник на мястото на Грийнууд уведомил колегите си какво се е случило. От своя страна те заявили, че са шокирани от отстраняването и на шефа им.
Бившият министър на вътрешните работи Суела Брейвърман въведе по-строги дисциплинарни процедури срещу служители, които не успяват да поддържат високи стандарти, включително „автоматично уволнение“ за всеки, признат за виновен в грубо нарушение.
„Всеки служител, който не е годен да носи униформа, трябва да бъде изгонен. Щетите, които могат да бъдат нанесени от нечестивите и некадърните, са неизчислими", коментира пред Daily Mail министърът на полицията на Обединеното кралство Крис Филп.
Сега предстои Хауърт трябва да се яви пред магистратския съд на Йорк на 7 март.блиц

Публикувана на
12 Февруари 2024 година