Новина от категория България
Архив на публикациите

Известен актьор за „Биг Брадър“: Всички откачалки бързат да се запишат!

Hай-успешният ни актьор зад граница Юлиан Костов, захапа силно популярното предаване „Биг брадър“ за това, че превръща безсмислени хора в „известни“ личности. Преди дни стана ясно, че той ще участва в хитовия сериал „Белият лотос“.
„Искам да работя с мотивирани хора, които знаят какво искат и знаят защо го правят. Не просто да искат да са известни. Ако искат да са известни, да отидат в „Биг брадър“ и да пръднат там!“, категорично заяви звездата. 34-годишният варненец си е поставил за цел да докаже, че място за българи в Холивуд има и вече от няколко години чрез своята агенция урежда кастинги на талантите. Предавания като „Бит брадър“ отвращават Юлиан, защото според него това е лесният“ и „краткият" път към безсмисления успех.
„Ако искаш да си смислен, да се занимаваш с това, което обичаш и това ти е призванието свърши работата! Положи усилията“. настоява Костов.
От сума ти време насам се знае, че когато се обяви кастингът за „Биг брадър“, всички откачалки, зажаднели за известност, бързат да се запишат. Юлиан като човек, преминал през редица изпитания и положил големи усилия по пътя си към успеха, просто не одобрява подобни изпълнения. Бившият професионален плувец стартира актьорската си кариера в Лондон. Учи бизнес мениджмънт в Холандия, но избира актьорството. Сред 5300 кандидати от цяла Англия попада в 160-те приети в Националния младежки театър на Великобритания. На Острова актьорът има поредица от силни роли в ленти като „Син от друга майка“. /хотарена

Публикувана на
10 Февруари 2024 година