Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Ужасия, мъж заля с бензин жена си и 2-годишното им дете

Брутален случай на домашно насилие от тази сутрин за малко не приключи с три смъртни случая, единият от които на 2-годишно дете. 36-годишният Николай Иванов заля с бензин жена си и собствения си син и за малко не ги изгоря живи. Ужасията станала докато водели детето ясла.
Тази сутрин малко след 7 часа младата жена, чиито инициали са И.К. (няма да съобщим името й, тъй като се страхува за живота си), качила детето в колата си. Няколко минути след това бащата на детето, с когото не са заедно от няколко месеца, изскочил пред колата.
Стресната, И. К., спряла рязко. Той влязъл в автомобила и започнал да им крещи. Извадил огромна 2-литрова бутилка, пълна с бензин, и ги залял. Изкарал и запалка. „Ще ви запаля, ще ви убия“, крещял.
Детските писъци огласили улицата, през която по това време минавали много хора, но на помощ се притекъл само един човек – млад мъж, който успял да отскубне от ръцете му запалката и се обадил на тел. 112. Дошлите на място полицаи го задържали.
Николай е от сливенското село Самуилово, има богато криминално минало. Той е осъждан за кражби, а в момента срещу него тече друго производство – за шофиране след употреба на наркотични вещества.блиц

Публикувана на
09 Февруари 2024 година