Новина от категория България
Архив на публикациите

Легендарната Пепа Секса живот си живее в Швейцария

Легендарната Пепа Петрова, по-известна като Пепа Секса, подготвя песен за сръбския пазар. За предстоящата си премиера разкри самата тя в интервю пред Герго Милов. Певицата каза още, че подготвя няколко песни, като една от тях е балада и ще бъде на сръбски език.
“Животът ми в Швейцария е спокоен, мога да кажа подсигурен занапред и някак си съм уравновесена. Ние в шоубизнеса живеем по-друг живот, по-интензивен, по-емоционален, по-динамичен… Сега съм един нормален работник, като всички останали – работя нормална работа, но пък нямам тази емоция от сцената и от славата. Чувствам се добре” – разказва тя и подчертава: “За съжаления нямам много време за музика, но пак успявам да ходя на някое и друго участие, да забавлявам българи, също в сръбски кафани попявам някой и друг уикенд. Имам три нови проекта, които са от 1-2 години, но нямам време да ги реализирам”.
Повдига завесата с какво се занимава порасналата й дъщеря. Не крие и гордостта си от нейните успехи. “Тя в момента учи в банково училище, банково счетоводство… В средите на банкерството е, но мечтата й е един ден да си има достатъчно възможности да си открие един ден своя школа в Швейцария за танцово изкуство. Това я влече, в това е много добра и това я прави много щастлива, но в момента е наблегнала на обучението си”.лупа

Публикувана на
04 Декември 2023 година