Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Тишо сравни Емили Тротинетката с Риана

Делото за скандалния клип в мола срещу Чеченеца, Куката и Емили в Пловдивския районен съд стартира по същество вчера . Участниците във видеото, което предизвика обществено недоволство, не признаха вината си пред магистратите.

В всъдебната зала се появи и Тихомир Рангелов, който бранеше Емили Тротинетката. Той разказа пред магистратите, че пострадалото момче е искало да се снима в този клип, за да стане известен.
„Бяхме се разбрали аз и Емили да се видим с Куката и Чеченеца в мола. Като слязохме от таксито ни посрещна Стоян Карапанов и Денислав. Момчето ни се радваше, прегръщаше ни и си направихме даже снимка. Не знаех, че Стоян го е търгувал, мислех, че е от компанията на Карапанов, Куката и Чеченеца. За първи път го срещнах, просто всеки ден виждам много фенове. Аз съм известен спортист, диетолог", разказа Тихомир.
Той добави пред съда, че след това са седнали на кафе на последния етаж в мола. По думите му всички са били там по собствено желание и са били в настроение. В разказа си той добави, че компанията са искали да снимат забавен клип, който да шокира цялата мрежа.
„Аз обичам истината и мразя лъжата, особено по отношение на Емили. Тя лесно се манипулира от хората и само я използват. Момчето искаше да се снима в този клип и да стане известен. Общо 8 часа седяхме в мола и никой не ни каза нищо. Най-виновен е Милен Готи, а той даже не се явява тук. Аз ще повдигна обвинение срещу него”, каза още Тишо.
Относно клипа той заяви, че никой не може да бъде накаран да направи нещо насила, а в Америка този тип клип е бил много нашумял - тип господар и роб. „Както в много МТВ награди може да видите например как Риана излиза на каишка с един мъж. Така всичко се извършваше по сценарий, като това. От Стоян Карапанов разбрахме какво ще се прави в клипа. Коланът беше мой, поискаха го от мен, защото никой друг нямаше. А от камерите може да се види, че момчето сам си сложи колана на врата. Според нас с Емили беше скандално, но се ангажирахме с много хора, с хотел, път, разходи, но действително ни беше гузно на нас за самия клип. След като заснехме видеото си стиснахме ръцете и пак седнахме на кафе. После Стоян Карапанов и момчето си тръгнаха”, добави той. Добави в заключение, че е забогатял когато е станал Мис заради скандала, а не когато е използвал висшето си образование и спортните си възможност.
„Аз съм известен диетолог, висшист и световен шампион. Смятайте в каква държава живеем. Дойдох в мола, защото ме беше страх за Емили, защото постоянно си пати от доверчивостта си към хората. Даже последния път като беше в Стара Загора двама мъже се опитаха да я изнасилят”, завърши Тишо.

Публикувана на
30 Ноември 2023 година