Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Бг артист шашна Ню Йорк, възхищават се на простотиите му

Артистът Иво Димчев шашна Ню Йорк. Изпълнителят представи „В Ада с Исус/Toп 40“ , като част от перформанса му беше на фона на двойка голи мъже, които артистично онагледяват как се прави секс. Голи тела, глава на прасе, мъже по долни гащи и изкуствени пениси бяха част постановката.
Вдъхновение
Премиерата на интерактивното му шоу „В Ада с Исус/Toп 40“ се състоя в експерименталния клуб за театър и пърформанси La MaMa. Спектакълът успя да привлече вниманието на публиката и да събере стотици желаещи, които се възхитиха на творчеството. За пореден път артистът успя да провокира. Екстравагантният певец се отдаде на 100 процента на сцената. Между двама голи мъже, които ставаха и лягаха, имитирайки секс, той лягаше, обикаляше и сякаш вдъхновен от видяното запяваше с нова емоция, коментират свидетели.
Пробив
Освен сетивата на публиката, Димчев успя да впечатли и една от най-големите световни медии - New York Times. Медията публикува в изданието си обширен материал, посветен на българина. В материала се разказва както за творчеството му, така и за личния му живот в България.
"Животът е суров. Животът е произведение на изкуството. Влезте в света на Иво Димчев" е заглавието на статията. Междувременно след големия интерес зад Океана към спектакъла Димчев съобщи, че има две нови дати в Сан Франциско и Лос Анджелис.телеграф

Публикувана на
29 Ноември 2023 година