Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Любители на виното се събират на конгрес

Истината е не само във виното, а и в уникалната Винена партия. Защото тя се влива в нейните симпатизанти с еликсира, който почитат и консумират. Стотици любители на напитката на боговете от цялата страна ще дойдат на конгреса, който е най-висшият партиен форум. Събитието, което ще вдигне градуса на настроението, ще се проведе на 9 декември в заведение в град Симитли.
Стотици членове на партията, създадена през 1996 година, ще засвидетелстват за пореден път, че стоят далеч от политиката и близо до виното. Делегатите ще носят различни съдове с еликсира - шишета и бъклици, а някои – туби, за да има достатъчно пиене.
„Ние сме носители на българската духовност, които съхраняват българщината и никога не нарушават патриотичните си принципи”, твърди несменяемият лидер Иван Лулейски. Конгресът ще започне с посрещане на знамената на партията, на България и на Европейския съюз. След това свещеници ще осветят младите вина. По-късно специална комисия ще оцени питиетата в трите категории – розе, бяло вино и червено вино, и ще награди с дипломи най-добрите производители на еликсира.
Уникалната организация не само расте и не старее, но и хубавее. И това ще се докаже на 9 декември, когато ще бъдат приети нови членове, сред които и няколко дами.
„До момента няма нито един напуснал по собствено желание, няма отлюспени, никой не е нарушил устава. Непрекъснато се приемат нови хора, а 40% от тях са жени, което е доказателство за красотата в партията”, уверява партийният лидер.телеграф

Публикувана на
20 Ноември 2023 година