Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Пухкавата Мис Непал прави фурор на Мис Вселена

За първи път в историята на конкурса за красота Мис Вселена размерите 90-60-90 вече не са задължителни. Състезанието от Непал е доказателство, че една жена може да бъде много красива дори в големия размер. Джейн Гарет е първата жена с големи размери в историята на конкурса Мис Вселена, пише Marca, а реакцията на публиката на пробния бански беше страхотна.
Забележителното участие на непалския голям модел Джейн Дипика Гарет беше изключително добре прието от публиката по света. Нейното присъствие противоречи на стереотипите в най-известния конкурс за красота в света.
22-годишната Джейн Гарет е първата жена с голям размер в историята на състезанието. Реакциите на присъстващите в залата, но и в интернет бяха изключително положителни. Хората се възхищаваха на нейната смелост, увереност и разбира се, на нейната красота. Присъствието на сцената на състезателката от Непал разби стереотипа, че само жени на 90-60-90 са достойни за Мис Вселена.
„Непал показва на света, че трябва да се приемем такива, каквито сме!“
„Уау, мис Непал, това е истинска жена!“
„Мис Непал победител! Тя е представител на истинските жени! Еха!“
„То ети си прекрасна Мис Непал!”, бяха само част от хилядите реакции след появата на големия състезател по бански.
„Като сладострастна жена, която не отговаря на общоприетите стереотипи за красота, аз съм тук, за да представлявам всички жени. Няма само един вид красота“казва Джейн Гарет.
„Преди няколко години бях човек без самочувствие, без самочувствие. Сега обичам себе си и за мен това означава успех!“казва Мис Непал.
След добре приетото си прослушване, Джейн Гарет написа във Facebook: „Обичам репликите си! Моето тяло е моят храм и ще се грижа за него като за свята земя.“

Публикувана на
20 Ноември 2023 година