Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Пешкири с претенции за хавлии!

Потресаващият експеримент на bTV с ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „водещи“ в събота и неделя е не само мазохизъм, но и чист садизъм към все по-оредяващата публика на тая тъй лъжовна, манипулираща телевизия, превърнала се в радиоточка на американското посолство.
Тия двамката от снимката, на които никой, апропо, не може да запомни имената, са толкова ПРОСТИ, ама толкова ПРОСТИ, че и КУХИ, че чак те е срам да гледаш пластмасата, която пласират.

Въпрос към Фънки за ролята му във филма „Цената на властта“: „А има ли нещо общо филмът с властта?“, като иначе десет минути преди това говорят именно за властта. Чак Фънки не издържа и отвръща: „Е, с какво общо да има?!“.
НЕхаризматични, дървени човечета като излъчване и поведение, от километри личащи, че им ЛИПСВАТ вагони с прочетени книги, тъпи въпроси, банални до повръщане, НИКАКВО любопитство да влезеш вътре в проблема, две зомбита, бивши дръжки на микрофони, изживяващи се като „репортери“.
Ужасяващо беден речник, никаква мисъл, никакъв анализ, никакъв журналистически рефлекс, никакво ЧУВАНЕ на събеседника, празнота, кухота и абсолютно безсмислие.
Най-страшното е, че опозоряват и обезсмислят всеки стойностен /доколкото изобщо е канен в bTV/ събеседник срещу тях, защото истинският водещ дълбае с въпросите си душата на госта си и изравя отговори, които да заковат зрителя да не мръдне.
Какво изравят тия нещастници? Нищета и досада. А! И видимо криворазбрана любезност на гостите си, да им отговарят клиширано, вместо да им теглят една майна и да излязат от студиото.
От всяка дръжка на микрофон не става водещ.
Ужасяваща история просто, пълно олицетворение на едно бездуховно поколение с нула задълбоченост, защото стои на кота нула откъм четене и ерудиция.
Лигльовци с претенции за клоуни. Но и клоуни не са. Както вика един мой приятел, пешкири с претенции за хавлии.Afera.bg

Публикувана на
19 Ноември 2023 година