Новина от категория България
Архив на публикациите

Нойзи се напил заради Марчето, изнесъл се от дома й

Часове след новината за ареста му, причинен от шофиране в нетрезво (меко казано) състояние, Ивайло Цветков Нойзи излезе с публично извинение в мрежата. Друго не сме и очаквали, те всички се извиняват – от Андре Токев, през Белослава, та до княгиня Калина, а сега и Нойзи.
Близки до него и Мария Игнатова разкриха бомбастично, че причината за зверското наквасване на Нойзи, е именно блондинката. От дни той се бил изнесъл от дома й след страшен семеен скандал и от мъка и безизходица се налял като казак онази вечер.
Залитащ, но набрал кураж, Нойзи се е бил запътил към къщата на жена си, преди да го спипа полицията. Не е ясно за какво е кавгата им, но едно е сигурно – не е заради изневяра. Цветков не е сложил рога на Мичето, но се предполага, че в един момент на нея й е писнало да го издържа и да е „по-големият мъж“ в семейството им.
„Не само потребителите в нета, а и много от познатите на Мария неведнъж са й намеквали, че заслужава по-стабилен и амбициозен мъж, който реално да работи и да вади пари, а не само да бълва празни „мъдрости“ и засукани термини. Любовта е любов, но вече мина доста време, откакто са заедно и явно на Мария й се е вдигнала „пелената“ пред очите“, коментират източници.
Разбира се, за развод още изобщо не се говорило между двамата, но и надали Игнатова ще му дава шансове до безкрай.Kliuki.bg

Публикувана на
18 Ноември 2023 година