Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Котенцето сложи ли рога на Джулка!?

Джулиана Гани не може да повярва все да се оказва в ролята на тази, на която са изневерили, независимо от факта, че е непреклонна към мъжете в такива моменти.
Идилията, която доскоро силиконката представяше от профила си в социалните мрежи с полицая Теодор, май вече също е в историята.

Пищната блондинка, която роди и дете от новата си любов, което е второ за нея, отново минава през същата ситуация, която се случи и с бащата на първото й дете. Този път обаче, другата жена се оказа нейна близка приятелка. Тя, освен това, е и популярна изпълнителка. Става дума за хип-хоп певицата Виктория Тодорова, позната повече с прякора си Котенцето.
Припомняме, че предишната връзка на Джулиана Гани с фитнес инструктора Илиян се разпадна именно заради кръшкане от негова страна. След като тя публично разкри причината за раздялата с него, а той започна да я атакува с компромати под формата на записи и клипчета, които тайно е снимал в периода, докато са били заедно, пише "Галерия".
Жената, с която настоящият мъж на Гани - Теодор й изневерил, е доста амбициозна дама с множество татуси по тялото, май само се позабавлявала с мъжа на приятелката си, без да влага нищо сериозно. Щом това стигнало до ушите на Гани обаче, станало страшно. Пловдивчанката изпаднала в неистова истерия и буквално била на прага да изхвърли от дома си бащата на второто си дете. Спряло я единствено това какво ще кажат хората, ако се даде гласност и на тази изневяра.
Предишният път възлюбеният на Гани - Илиян беше орезилен публично от нея, след което не получи втори шанс, за да продължат да бъдат семейство. Но сега изглежда ситуацията е малко по-различна, поне засега, защото според информациите Джулка се опитва да заздрави пукнатините в отношенията си с полицая от Велико Търново.
Колкото до другата жена - Котенцето - Джулиана е съкрушена, защото тя е била сред най-приближените до нея: "С Вики се познаваме от години и такова нещо от нея не съм очаквала. Да, вярно че не си поплюва с мъжете, но чак да прелъстиш мъжа на приятелка… не е за вярване, хора!"./show.blitz.bg

Публикувана на
18 Ноември 2023 година