Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Рачков бил излъгал само един човек в живота си

На връх рождения си ден на 18 септември, Димитър Рачков бе до болка откровен в интервю пред журналиста Елизабет Методиева в "На Кафе" по Нова ТВ. Актьорът тази година става на 51 години, каза самият той в интервюто.
"Не чета хейт коментарите, не обръщам внимание какво пишат всички, те винаги ще го правят", призна водещият.
"За личния си живот няма да говоря, както се казва щастието обича тишината. Много добре преценявам хората и колко са искрени. Трябват ми само две-три срещи. В 99% преценката ми не ме е лъгала, само в един човек се излъгах.", коментира Рачков.
Той проговори и за отношенията си с певецът Веселин Маринов. "С бат Веско сме в прекрасни отношения, винаги ми е помагал и е насреща, когато го потърся. Това, което правим двамата на екран е за хората и шоуто", сподели комикът, визирайки последния сезон на ТВ шоуто "Като две капки вода".
"Забраненото шоу на Рачков" в НДК на 5 октомври, със специални гости Веселин Маринов и Софи Маринова, билети вече почти няма", добави Рачков.
Комикът доскоро се е снимал във филм, който майката на сина му Христина Апостолова посветила на него.
Рачков не си позволявал да се изглага. За него забрана в живота му била да бъде в нетрезво състояние и да се качи зад волана пил.телеграф

Публикувана на
19 Септември 2023 година