Новина от категория България
Архив на публикациите

Млад актьор разби сърцето на Любо Киров, постоянно му кръшкал

Любо Киров си намери майстора, шушукат в светските среди. На 50 години музикантът лекувал разбито сърце. Младият актьор Боян Арсов, по когото певецът си падал, системно кръшкал.
Отношенията им били задълбочили дотолкова, че 30-годишният актьор заживял под покрива на певеца в къщата му в скъп столичен квартал. Младокът обаче не издържал дълго под покрива на музиканта. След няколко месеца той се изнесъл под предлог, че иска да бъде самостоятелен.
Официално Арсов поддържал версията, че е с Любо, но неофициално водел изключително разкрепостен живот. За него се знае, че в продължение на години имаше уж сериозна приятелка. В същото време завъртя афера с Любо Киров, който е не само един от най-талантливите родни музиканти, но и един от най-богатите.
Певецът приемал изключително болезнено разкрепостеното поведение на актьора. Той коментирал пред познати, че най-накрая го застига възмездие да всички грехове, които е извършил в предишните си връзки. Обикновено той бил човекът, който изневерява. За първи път му се случвало да го направят рогоносец. Въпреки това отказвал да прекрати отношенията с Боян, надявайки се, че той ще се „наживее” и ще се кротне с времето.
Говори се, че Арсов е станал причина бившият ментор в „ Гласът на България” да се раздели с дългогодишния си другар в живота Мартин. Талантливият музикант бил впечатлен от актьора, когото в артистичните среди наричат „момчето-театър”, още при първата си среща с него. Преди клипа „Целуни ме” от 2021-а двамата са работили заедно и във видеото „Както преди” от 2019-а. Няколко месеца след снимките на „Както преди” се разчува, че музикантът се е разделил с Мартин, писа "Уикенд".
Досега певецът и актьорът не са показвали близост в общественото пространство, въпреки клюките по свой адрес. Те нито са потвърдили, нито са отрекли слуховете за връзката си. Но в светските срещи отдавна се говори, че Любо е луд по Боян, но той не отговаря на чувствата му със същата пламенност.хотрена

Публикувана на
17 Септември 2023 година