Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 6580 пъти

Овен
Още от сутринта в живота и отношенията ви ще се появи неприятен дразнител. Не поемайте ангажименти, без да сте ги съгласували с близки и партньори. В живота ви се появява третия, който може да обърка и най-добре подредените семейни дела. Символи са Адам, Ева и Змията под ябълковото дърво. Ограничете контактите, не споделяйте, не канете гости и не гостувайте.
Телец
Ще избегнете проблемите, ако днес не се събирате с много хора, но в почивния ден това е почти невъзможно. Денят е неблагоприятен за сключване на брак и за всякакъв вид съвместни инициативи. Единият със сигурност ще доминира и ще използва другия, без да предлага насреща адекватни чувства и усилия от своя страна. Не си определяйте първа среща, не обещавайте нищо.
Близнаци
Днес родените около 5-15 юни владеят положението и печелят водени от агресивната си емоционалност. Взимате това, за което другите има да чакат. Допускат ви до важни срещи и до нечие сърце. Не се препоръчва участие в колективни изяви. Останете насаме с тези, които обичате и желаете или имате важна работа за вършене. Направете консултации със специалист.
Рак
Ден на фатално привличане, което може да ви разведе или ожени. Създадените в този ден връзки ще объркат добре подредената ви програма и ще се окажат троянски кон в семейните ви и родови отношения. Всяко обвързване ще е неравностойно и в бъдеще проблемите ще се задълбочават. Не се събирайте с много хора, не приемайте покани и предложения, особено ако предусещате проблем.
Лъв
Въздържайте се от обвързване както в делови, така и в любовен план. Десет пъти помислете преди да предприемете важен ход. Неблагоприятен ден за сключване на брак. Връзките са неравностойни, единият със сигурност ще потиска и притиска другия в годините. Срещите ви ще са белязани с някаква особена съдбовност, която ще изисква от вас да давате много повече отколкото ще получавате.
Дева
Прекарайте този ден в максимално уединение или само с най-близките ви хора. Не взимайте важни и животопроменящи решения, не отивайте на първа среща и ограничете максимално контактите, особено с непознати. В живота и връзките ви може да се намесят трети лица, които ще объркат добре подредената ви програма и отношения. Опитайте да издържите на изкушенията, но ще е трудно.
Везни
Още от сутринта започват семейни войни и междусъседски разправии. Родените около 5 октомври са в най-рискова позиция. Постарайте се навреме да овладеете емоционалния пожар, за да не се стигне до крайности и раздели. Няма значение какво се случва, важното е бързо да преодолеете пика на емоцията и да постъпите балансирано. Внимавайте и с острите напитки.
Скорпион
Днес опитвате да си вземете това, което според вас е ваше, което ви приляга или е готово да върви редом до вас в бъдеще. Разчитайте само на старите и проверени в годините връзки. В момента вървите към фатално привличане и запознанство, което ще донесе само болки и загуби в живота и на двамата. Ограничете контактите, останете в позната среда и не си позволявайте изневери.
Стрелец
Важното уредете до обед. Действайте в посоката, към която имате усещане за успех и още нещо приятно. Всичко, към което изпитате неприязън ще донесе наистина проблеми и болки и ще ви вкара в разходи. Следобед навлизате в рисков период, забравени проблеми отново ще се активизират. Помислете на кого какво дължите и се издължете. Време е за разчистване на сметките.
Козирог
Сутринта е натоварена с проблеми, не бързайте да започвате с претенциите, движете се по линията на най-малкото съпротивление. Добре е да останете в по-тесен семеен кръг. Не канете гости и не гостувайте, неблагоприятно за сключване на брак. На прага сте на фатално обвързване или връзка, която може да окаже вредно влияние на любовта и на старите приятелски отношения.
Водолей
Ден на кармични срещи, бъдете внимателни в избора. Срещате хора, които тотално може да объркат и пренаредят живота ви. Ако се нуждаете от това, действайте, но ако искате да запазите връзките от миналото не се забърквайте в нови чувства. Днес всяко обвързване ще ви оковава във вериги, от които няма измъкване. Проблемът е, че всичко това се прави с умилкване и желани ласки.
Риби
Луната навлиза в Скорпион и сключва подкрепящ аспект със Сатурн от Риби. Дистанциите се стопяват, уреждате спорен въпрос с родители и деца и прекарвате приятно. Проблемите ще дойдат, ако позволите на странични хора да се намесват и да ви дават съвети как до постъпите в трудна ситуация на избор. Днес третият е излишен, останете двама, не променяйте програмата си.
telegraph.bg

Публикувана на
17 Септември 2023 година