Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Щерката на Вергов разнася пици

Щерката на Юлиан Вергов - Алена, е най-новото попълнение в екипа на "Преди обед", като от този сезон започна своя рубрика "Революция Z“. Иначе 21 -годишната красавица е всестранно развита личност. Макар и още студентка в НАТФИЗ в класа на Ивайло Христов, тя вече има зад гърба си няколко роли. Още като ученичка направи телевизионния си дебют в медицинския сериал „Откраднат живот“ с ролята на Алиша, пише Галерия.
С татко си пък участва във филма „Петя на моята Петя". Зеленооката красавица завършва средното си образование в престижно частно училище в София, а за дръзкия й и артистичен характер може да се съди още от визията й на бала, когато решава да се появи облечена в ефектна лилава рокля от две части, ушита от тюл и дантела. Под нея обаче носи бели кецове, а не обувки на висок ток, като повечето абитуриентки. Също така Али се отказва от възможността да се повози в скъпа лимузина, като вместо това се появява със стара, добре реставрирана „Лада“. Освен актьорския талант на баща си, девойката е наследила и непокорния му и безстрашен нрав. Като хоби тя практикува тенис, кара бясно скейтборд, а отскоро мотор и кола. Травмите, които си е причинявала обаче, са повече от годините, през които е върху дъската и кара. „Чупила съм си лявата ръка 5 пъти, дясната 2-3 пъти, десния крак 2 пъти - един път по-леко, един път по-сериозно. Неприятни неща“, разказва Алена.
На скейтборда я качва известният й татко, макар и майка й Ирина Ялъмова, позната от супершоуто „Невада“, да била против. Цяло лято Али прекара с татко си на караваната им на пострадалия от водната стихия къмпинг "Арапя", където ходи с приятелите си, като води и гаджета, но той ги приема без предразсъдъци. През лятото тя заработваше и като доставчик на пица. В желанието си да бъде самостоятелна, решава да изкарва сама джобните си и да разнася храна, а за заниманието й Вергов научава едва когато се обажда, за да си поръча вечеря. Освен луда по характер, Али притежава и завидни качества често липсващи при връстниците й.
„Опитвам се като нея да съм по-директна и категорична, когато изразявам позиция, да не се отказвам. Също така тя е константният ми учител на търпение, упоритост и последователност“, споделя майка й Ирина за нея.
Родителите на чаровницата, макар да са двойка от почти 20 години с прекъсвания, нямат официален брак. През 2011г. двамата решават да прекъснат отношенията си и Ирина остава да отглежда дъщеричката им, докато през 2019 г. отново се събират и тримата заживяват щастливо. Те преодоляха още едно изпитание - скандала с колежката на Вергов - Диана Димитрова, която го обвини в побой преди години, но Ирина застана твърдо зад мъжа си и го подкрепи.хотарена

Публикувана на
14 Септември 2023 година