Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим днес

Видяна: 8600 пъти

Овен
Един от неблагоприятните дни в този месец за старт на нови инициативи и бизнес, за започване на фирмена дейност или лична връзка. Останете къдете сте, спазвайте диета, разтоварете се от отровите, от лошите мисли и намерения. Нужна е отговорност към всички и всичко. Сложете край на фалшивите отношения и откажете вреден навик. Не приемайте предложения за съвместна работа.
Телец
Днес ще бъдете покровителствани от закона, дори и да направите някакво нарушение или да влезете в измамни схеми. Бъдете внимателни, едно обвързване в момента може да ви превърне в бъдеще в донор и спонсор за тези, които ви правят услугата. Но и сами може да изнудите някого и да получите нещо безплатно или под масата. Днес се правят много нарушения, но за всичко ще се плаща.
Близнаци
Един от най-тежките дни в месеца за родените във втората декада. Във всички посоки ще срещате съпротива. Енергията сякаш изтича между пръстите ви, трудно събирате мислите си и трудно решавате належащите задачи и проблеми. Не започвайте нищо амбициозно, отложете за уикенда или за другата седмица важните си инициативи. Днес и утре газите в тресавището на свои и чужди проблеми и грижи.
Рак
В деня преди точното новолуние енергията ви е на най-ниската си позиция. Не планирайте важни срещи и мероприятия. Увеличете дистанциите и не започвайте нищо ново и важно. В момента съдбата разчиства пътя пред вас, не се намесвайте, за да не объркате нещата. Утрешният ден ще ви даде нови цели, посоки и насоки, а днешният ще помогне да приключите с вредни навици и въздействия.
Лъв
Кръстовден, поемаме си кръста на отговорностите. Новолунието е момент, в който е добре да се проведе прочистваща диета, да се изчисти съзнанието от вредни мисли, постъпки и намерения и да се отърсим от вредни въздействия. Време е и за голямото почистване на дома преди училището на децата. И в по-широк мащаб започват инициативи за чиста природа, включете се.
Дева
Предстои новолуние във вашия знак, което е най-слабо енергийният момент в сатурновата ви дупка. Съветът на деня е да не взимате важни решения, да не се обвързвате и да не подписвате нови договори. Не се товарете с тежки и несвойствени дейности и занимания. Инициативите ви са обречени или ще обслужват чужди интереси. Прекъснете фалшиви връзки, спазвайте диета.
Везни
Днес както и да постъпиш ще сбъркаш, затова нищо важно не започвайте, не давайте съвети и не се намесвайте в чуждия живот и избор. Ще се появи провокатор, който ще опита да ви изкуши и да действа по тънката струна на личната ви емоция. Не играйте хазартно, не давайте и не взимайте заеми, бъдете отговорни за делата си, прочистете тялото и ума си от всичко вредно и разрушително.
Скорпион
Всичко, за което се разберете днес ще се провали поради ваша или чужда вина. Ограничете контактите, не започвайте важни и отговорни проекти. В деня преди точното новолуние действат и се разпореждат в живота ни тъмни сили. Нещо скрито и забравено ще изплува и ще разбърка добре подредената ви програма. Кръстовден е, всеки трябва да си поеме кръста. Спазвайте диета.
Стрелец
Подгответе се с предложения, програми и искания за подновяване на фирмени отношения. Време е да се направят и някои сондажи в полето на конкуренцията, но и тя се е подготвила и ви залъгва с оглозган кокал. В тъмнината на приближаващото новолуние е трудно да провидиш кое е важно и ценно и кое ще отпадне като работа и връзка. Не взимайте прибързани решения.
Козирог
Кръстовден, всеки си носи кръста, а в този ден за вас ще има и награди за положените усилия, за дадената помощ и подкрепа в труден момент и за добре свършената работа. Длъжници ви се издължават. Намалете претенциите и лихвите. Опитайте да запазите добрия тон към всички, с които влизате в досег. Не се напрягайте с тежка физическа работа. Проведете прочистваща диета.
Водолей
Новолунието отнема от едни и дава на други. Моментът е опасен за уреждане на фирмени отношения. Прехвърленото няма да ви се върне, а дареното да не се обсъжда. Спазвайте диета, прочистете се от отровите, откажете се от вреден навик. Ако отдавна се каните да прекратите и губещи връзки сега е момента. От утре тръгвате в нова посока, сменяте програмата и антуража.
Риби
Луната е погълната от сянката на новолунието в знака на опозицията ви Девата. Ще срещате прикрита и открита опозиция, дори и приятелите ви тайно и явно ще ви предават. Спазвайте диета, възможни са нервни и физически разстройства. Денят е слабо енергиен, неблагоприятно за раждане, но лесно може да направите бебето при точна фаза на Луната. Започнатото ще се провали.
telegraph.bg

Публикувана на
14 Септември 2023 година