Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 7100 пъти

Овен
Днес проблемите са повече за родените в третата декада, особено ако се отклонят от зададената програма и от задачите, които вече са уточнили с партньори, шефове и колеги. На крачка сте от постигането на важна цел. В такъв момент трябва да гледаш къде стъпваш, да не правиш обратен завой и да не позволяваш на странични хора и фактори да те насочват в нова посока.
Телец
Днес е важно да стигнеш финала, да приключиш дълъг период на колебания или действия, които са изисквали цялото ви внимание, чувства и ресурси. Проблемите ще дойдат за тези, които се откажат на средата на пътя или решат първо да свършат нещо странично. Не опитвайте да се измъкнете от дадените думи и обещания. Върнете дълг и не правете остър завой в любовта.
Близнаци
Днес няма значение дали бързаш или вършиш нещата бавно и методично. Важното е до вечерта да изпълните програмата си и да стигнете до финала на нещата, които движите от доста време. Не е ден за започване на нови инициативи, но приключеното в срок ще ви донесе придобивки и изгодни предложения в бъдеще. Край с изчакването и в любовта, време е да се сложи халката.
Рак
Днес и за родените в третата декада съдбата ще се погрижи. Освобождават се подходящи за вас места и терени. Сега е момента да се приключва да се стига до финала на отдавна движените дейности, връзки и проекти. Крайно време е за обвързване, ако искате да задържите важните за бъдещето ви хора и позиции. Не започвайте нищо ново преди да сте изчистили старите чувства и задължения.
Лъв
Днес трябва да се забрави всичко странично и да се довърши обещаното. Вече сте на финалната права, не се разсейвайте и не позволявайте на конкуренцията да ви изпревари в търсенето на важните за вас места и хора. До вечерта получавате някакво особено успокоение, ако вече сте на точното място и с точния човек. От утре може да правите съвместни лични и делови планове.
Дева
Ден на реализираните планове и мечти. Всичко, което постигнете и уредите ще ви носи късмет и ползи. Нищо важно не започвайте преди да приключите с дадените в миналото обещания пред себе си или на някой друг. Време е за издължаване, представете и готовите си проекти за обсъждане. Може да получите отговор на молби, а от утре получавате преназначение и повишение.
Везни
Днес е важно да спазвате точно планираната и съгласувана с някой друг програма. Ако допуснете трети лица да ви отклоняват от целта ще си имате неприятности и може да останете „от двата стола на земята”. Каквото доведете до успешен финал ще ви носи късмет, радост и лично обезпечение в следващите месеци и години. Не позволявайте на изкусителите да се намесват в живота и избора ви.
Скорпион
Днес и за родените в третата декада ползите няма да закъснеят. Концентрирайте се само в една точка и се постарайте до вечерта да изпълните каквото сте обещали и да реализирате проектите, по които работите. Някой вече е на финала на работи и дейности, за които дълго се е старал и подготвял. Финализирайте и връзките си с годеж и брак, за да не ги финализира съдбата с раздяла.
Стрелец
Днес е важно да се върви неотклонно към поставената и зададена цел. Всяко отклонение ще се наказва и ще проваля добрите ви намерения. Нищо да не се започва, ако не е съгласувано предварително с близките. Лесно попадате под фатално влияние. Може да си прекарате добре, но и висока цена ще платите за удоволствията си. Помислете дали цената и жертвата си заслужават.
Козирог
Днес и за родените в третата декада ще има проблеми, особено по отношение на преговори с роднини по имотните и наследствени дела. Добре е все пак да се стигне до определено устройващо и двете страни решение. Нищо ново да не се започва, но приключеното и уреденото в момента ще ви донесе ползи и ще помогне да се справите с проблемите в семейството. Днес сте на финала.
Водолей
Ден за постигане на крайни цели. Важното е да не се разсейвате с нищо странично, независимо примамливите позиви. Старайте се да поддържате планирания курс и до вечерта да стигнете до финала. След този ден ви остава само да се огледате, да потърсите нещо ново и да не се обръщате повече назад. Прочистете се от шлаката както на физическо, така и на духовно ниво.
Риби
Днес родените в третата декада обират овациите, стигат до мечтания финал и получават удовлетворение от добре свършената работа и за настойчивоста си в любовта и връзките. Навлизате в тридневен емоционален и любовен период, в който не бива да се правят компромиси в чувствата. Бъдете с тези, с които вече отдавна са тръгнали сърцето и душата ви, а тялото само ги следва.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Септември 2023 година