Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Прочут актьор поиска ДНК тест от забременялата си жена

Чутовен скандал разтърси Холивуд! Легендарният актьор Ал Пачино поиска ДНК тест от младото си гадже Нур Алфала, съобщават TMZ и Showbiz.
Преди дни стана ясно, че 83-годишният Пачино ще става баща за четвърти път, а 29-годишната му приятелка е в напреднала бременност.

Американските медии твърдят, че звездата от „Кръстника“ и „Белязания“ е бил шокиран, когато научил, че Алфала очаква дете от него. Той смятал, че е невъзможно да я забремени заради здравословни проблеми и поискал ДНК тест, които категорично да докаже бащинството.
Според адвокатите на Ал Пачино той имал хронични проблеми с щитовидната жлеза и бил изненадан от новината за бременността на Нур Алфала.
Showbiz 411 съобщава още, че Пачино е сложил край на връзката си с Алфала веднага, що е научил за бременността й, тъй като тя дълго време криела от него, че очаква бебе.
„Казаха ни, че Ал не е нямал никаква представа, че Нур Алфала до преди 2 месеца, че момичето е бременно и когато разбрал, останал потресен“, заяви неназован източник за TMZ. Според таблоида Нур е била принудена да направи теста, като според него се оказва, че Пачино наистина очаква четвъртото си дете.телеграф

Публикувана на
02 Юни 2023 година