Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Отчаяна майка със свито сърце се моли за помощ да спасим детето й

Отчаяна майка се бори да спаси детето си. Със свито сърце се моли за помощ. Защото животът на най-милото й същество се преобърнал и и изпълнил с неспирна болка и непоносими страдания.

Катя КАЗАКОВА

„Аз съм майката на това прекрасно младо създание – Биляна. Всеки, който я познава, знае колко добър, състрадателен и ценен човек е. Благодарение на любовта си към животните, тя е спасила не един живот, а стотици. Биляна се посвети на каузата да помага на тези, които не могат да се защитят сами и влагаше цялата си енергия в това. А сега тя се нуждае от незабавна помощ”, изплаква жената.
Последните 2 години били зключително трудни и мъчителни за дъщеря й. Дните ѝ минават в непрестанни болки, страдания и мъчения. Всичко започнало преди около 2 години, когато се разболява от менингоенцефалит. Малко след л ечението получава световъртеж, оперират я по спешност, с опасението, че е получила преходен инсулт. Последва поставяне на клапа.Следващите месеци преминали с адски силно главоболие и световъртежи. Направили й ЯМР и казали, че има усилен интензитет и лезии. Наложило се отново да постъпи в болница. Там правили ревизия на клапата. Оказва с малфункция. След изписването й продължава да залита, получава болки в гръбначния стълб.Пак й направили ЯМР. Установили, че отново има хидроцефалия-комуникираща. Регулирали клапата, но това не помогнало. Преживява трета операция. Все още е в болница. В изключително тежко състояние след 3 неуспешни операции, безброй скенери и пункции. Не може да се движи, не говори, почти не се храни.
Лекарите у нас не могат да направят нищо, с което да помогнат. Биляна със всеки изминат час става все по-зле и по-зле. От Acibadem в Истанбул предложили оферта за лечение на стойност 55 170 евро. Сумата е умопомрачителна за семейството. А се налага да заминат с Биляна възможно най-скоро.
„Моляви с цялото си майчинско сърце да ми помогнете да спася детето си. Да върнем живота и усмивката на това изстрадало младо създание. Разполагаме само с 17 500 лева. Клиниката няма да ни приеме без необходимата сума от 55 170 евро. Умолявам ви,помогнете!“, застава на колене пред добрите хора майката.
Даренията в подкрепа на Биляна са на нейно име.
Титуляр: Биляна Ерославова Христова /Bilyana Eroslavova Hristova/ .
БАНКА ДСК
сметка в евро- IBAN BG88STSA93000027624688

BIC STSABGSF
и в лева
IBAN BG40STSA93000027624679

BIC STSABGSF 
И https://www.paypal.me/Eroslavova
Revolut :@bilyancl6vBilyanaHristova.

Дарения можете да правите и през касите на" ИзиПей". За целта е нужно да представите банковата сметка, имената на получателя и основание заплащането "дарение за лечение".

Публикувана на
01 Юни 2023 година