Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Хайди Клум ококори Кан

Миналата седмица Хайди Клум за пореден път прикова погледите към себе си. Тя се появи на 76-ия годишен филмов фестивал в Кан в крещящо жълта изрязана рокля на Zuhair Murad. Дизайнът се открояваше със супер висока цепка на бедрото и деколте, което оставяше почти целите ѝ гърди на показ.
Моделът не пропусна да позира на воля пред камерите, като при едно от размахванията на ръцете ѝ едната ѝ гърда остана изцяло на показ. Този неловък момент обаче не успя да я притесни и тя продължи спокойно и уверено вечерта си.
Независимо дали става въпрос за костюми за Хелоуин (с които тя всяка година надминава себе си по оригиналност) или за официални тоалети, Хайди Клум знае как да се облече запомнящо се.
В интервю за She Knows от август миналата година тя разкри, че ѝ допада да се облича провокативно, тъй като иска да покаже на хората себе си. "През цялото време имам толкова много различни настроения... Понякога искам да бъда дръзка, след това искам да бъда супер секси, след това искам да бъда "Бизнес Барби", след това обичам да бъда бохемка", сподели Хайди Клум.
В един от последните си постове обаче тя ни се показва така, както изглежда... без дрехи. В Instagram профила си моделът е качила снимка, на която я виждаме в гръб, без горнище, а единствено по бикини. Хайди е погледнала закачливо към камерата, държейки бяла роза в ръце и изглежда съвсем естествена докато очевидно се припича на слънце.лупа

Публикувана на
01 Юни 2023 година