Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Пловдивският топ ерген се скри

Евгени Генчев не смее да се покаже в мрежата. Пианистът не качва никакви снимки с половинката си, ограничил е до минимум и себе си да показва в нета.
Пловдивчанинът силно се тревожел да не последва съдбата на ерген номер едно Виктор Стоянов. Фитнес инструкторът обилно и напоително показваше любовта си с гаджето си Мария Тарашманова, с която вече се раздели. Решението да се парясат взела инфлуенсърката, която обяснила, че ерген номер едно я задушавал с ревността си. А и тя не била готова за сериозна крачка, като дом и деца, затова се радва на свободата и пътува по света.
„Досега съм качвал ограничено количество снимки от личния си живот. Не очаквайте да го направя сега“, разочарова феновете си Евгени Генчев с това послание наскоро.
Други обаче подозират, че не толкова страх от раздяла тормози къдрокоското. А факта, че вече не са заедно с победителката Виктория Георгиева. Манекенката се е отдала на единствената си любов- към кучетата и след края на шоуто отпрашила за родния Плевен. Евгени пък след „Ергенът“ живеел в голямата си къща в Пловдив, заедно с родителите си.

Публикувана на
31 Май 2023 година