Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Джорджия нае абитуриентка на работа

Попфолк певицата Джорджия подари приказен бал на красива абитуриентка от София и й осигури работа, научи „Телеграф“. Момичето, в неравностойно положение, се казва Симона Маринова. Тя е възпитаничка на 56-о СУ “Проф. Константин Иречек”, със специалност “Икономическо развитие”. Пред “Телеграф” изпълнителката сподели, че възнамерява каузата да се превърне в традиция, към която ще има ежегоден ангажимент.
Симона впечатли присъстващите на бала с дълга рокля, декорирана с фин тюл и камъни, част от които наподобяващи диаманти в горната част. Без излишна показност, абитуриентката все пак се превърна в център на внимание, залагайки още на небрежна прическа и идея по-масивни обеци. Голямата изненада на тържеството бе избраният автомобил - Porsche Taycan Turbo S. Мощният звяр, също осигурен от певицата, беше определен като черешката на тортата.
“Щастлива съм от развръзката, защото срещнах и се запознах с едно много стойностно семейство”, коментира Джорджия. Любопитна подробност е, че Симона е част от семейство с цели седем деца. Нейната цел е да продължи по пътя, изучавайки право в България, въпреки че перфектно владее английски и испански език. Паралелно с това бъдещата висшистка ще работи в медицинския-дерматологичен център на певицата, намиращ се в София. Симона ще бъде на рецепция и ще се грижи за графика на пациентите. Припомняме, че по-рано фондация за подпомагане на домове запозна момичето и родителите й с Джорджия, която за по-малко от месец организира събитието.телеграф

Публикувана на
30 Май 2023 година