Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Футболна звезда си взе белята, преспивайки с модел

Инфлуенсърка, която се снима в платформи за възрастни, може да влезе в затвора за тормоз и преследване на футболни звезда, съобщи „Сън“. 22-годишната Орла Мелиса Слоун вчера се яви пред Уестминстърския магистратски съд, където призна едно обвинение за тормоз без насилие и две за преследване.
„Дяволското бебе“, както самата тя се нарича, не спирала да бомбардира със съобщения Мейсън Маунт от Челси, след като преспала веднъж с него. В полезрението й на тормоз влезнали още Бен Чилуел (26 г.) и Били Гилмор от Брайтън (21).
Вече е моден инфлуенсър с 81 000 последователи в Instagram, а преди това печелеше по £50 000 на година, продавайки голи снимки, на които яде бонбонки Percy Pigs, в платформата за съдържание за възрастни Fanvue.
В съда беше казано, че тя е била поканена на парти в къщата на Чилуел, след като разговаряла с него през Instagram.
Преспала с Маунт веднъж, след като го срещнала на тържеството и двамата си чатили „спорадично“ около шест месеца, докато той не прекъснал нещата.След това Слоун започнала да бомбардира звездата със съобщения, при това сменила телефонния си номер цели 21 пъти, тъй като той непрекъснато я блокирал. Изпратила му и екранна снимка, на която плаща £12,99 за нов номер от Apple, като казва: „Вече не купувам храна, за да мога да получа повече номера.“
Маунт бил ужасен, че Слоун може да се появи в тренировъчния център на Челси, след като не успявала да се свърже с него.
Тя обаче не се задоволила със съобщения само към Маунт, а пращала такива и на Гилмор за Мейсън. Направила отделен акаунт в Instagram с потребителското име DevilBaby_10, който използвала, за да създава колажи на Чилуел с други жени при това тагвала негови приятели и хора от семейството му.
Футболистът разказа пред съда как преследването е продължило дори, след като той се е преместил в Брайтън през септември 2022 г. със сделка за £9 милиона от Челси.Новият му клуб въвел мерки за безопасност, след като той изразил опасенията си относно Слоун. Принуден е да изтрие и всичките си приятели и семейство от Instagram, за да не може изнудвачката да се свърже с тях.
Той обясни: „Не можах да спя и трябваше да вземам приспивателни, което се отрази на представянето ми.“
Окончателното решение на съда за инфлуенсърката ще стане ясно на 20 юни. телеграф

Публикувана на
25 Май 2023 година