Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Фенове обявиха Блейк Лайвли за престаряла

Блейк Лайвли се смята за една от най-талантливите актриси. Тя успя да спечели признанието на милиони фенове още с хитовия сериал - "Клюкарката".
Почитателите на актрисата обаче бяха възмутени, когато се разбра, че тя ще е в една от главните роли във филмовата адаптация по романа на Колин Хувър - „Всичко ще свърши с нас“.

Феновете буквално атакуваха създателите на лентата още преди да са приключили снимките. Те заявяват, че няма да гледат "това недоразумение".
В романа на Хувър главната героиня е на 20 години, а Блейк очевидно изглежда по-възрастна, което е много разстройващо за феновете на книгата. „Актьорите са неправилно подбрани“, пишат възмутено интернет потребителите.
Но не само актьорският състав очевидно е бил избран неправилно, защото коментаторите откриха проблем и в костюмите на героите. „Не разбирам защо дрехите ѝ изглеждат толкова ужасно?“, „Толкова ли беше трудно да изберете някоя нормална визия, очевидно“, „Обичам Блейк, но ролята определено не е за нея“, „Дори няма да гледам този ужас, съжалявам Блейк“, — пишат възмутени фенове.телеграф

Публикувана на
24 Май 2023 година