Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Цял блок в Кючука ще я карат като ГЕРБ и ПП-ДБ, на ротационен принцип ще си сменят жените на 9 месеца

Предстоящото редовно правителство получава всенародни аплодисменти. Особено в Кючук Париж. Бойко Борисов-орелът, ПростоКиро и Кокорчо-щуките и раците Хр. Ив. с Генерал Наско взеха, че се прегърнаха. Впрягат се заедно за добруването на България и бъдещето на децата ни. Заметоха сръдните, парапетите и мата харите, вече си имат доверие.
Динко ПЕТКОВ

Примерът им се оказва заразителен. В дългия блок на бул. „Н.Й. Вапцаров“ в Кючука люто скараните фамилии на бившия пожарникар и продавача на био гранули, който е учил в Харвард, вече ще бъдат в коалиционни отношения. Покрай тях и останалите комшии ще започнат да живеят така. „Виж, партийците, дето не могат да се гледат, шарлатани-марлатани, обаче се разбраха. А ние какво, да продължим да се мерим кой е по-по-най в блока, не е по европейски!“, коментират те.
В основата на съседското неразбирателства, разбира се, са жените им. „Ти да не си по-прост, че да не си домоуправител. Още повече си най-големият евроатлантик в махалата!“, подкокоросва половинката на комшията на първия етаж. „Гледай я, кифла отвсякъде, а се прави на най-голямата миска!“, одумват магазинерката от апартамента най-горе. „Тоя пък за две пари акъл няма, пък ходи наперен като служебен министър!“, дразнят се от комшията, обитаващ мансардата. „Умирисаха блока на кюфтета, всеки ден нагъват мръвка. Откъде такива пари, че така да си угаждат. Крадат от билетчета!“, клюкарят семейство кондуктори от градския транспорт от втория етаж.
„Време е и ние да заживеем коалиционно, стига сме се ритали по кокалчета и сме пускали сигнали в кметството и в прокуратурата, топейки се едни на други.“, убеждават съседите си бившия пожарникар и харвардския продавач на гранули. Затова първи щели постъпят отговорно. Взимайки пример от първата и втората сила в парламента. „И ние ще сме на коалиционен принцип. На всеки 9 месеца ще си сменяме жените. С джентълменско споразумение. Няма не искам, няма недей! Ще търпим! Последвайте ни.“, декларират двете скарани досега фамилии.

Публикувана на
22 Май 2023 година