Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Бивш футболист №1 стигна до просешка тояга

Оказва се, че футболист № 1 на България за 2014 г. Владислав Стоянов, се е докарал до просешка тояга. Към момента ексвратарят на „Лудогорец“ не само е без работа, а е затънал в дългове до уши. Той дължи стотици хиляди левове. Причина за разорението на 35-годишния футболист е пословичната му страст към хазарта от години насам. Към днешна дата доскорошният национален вратар живее със заеми от близки приятели и доскорошни съотборници на ръба на оцеляването.
Проблемите му с комара започнали преди около 15-тина години. Затъването му продължило и след като преминал в отбора на „Лудогорец“, макар тогава момчето от Перник да се видя с доста пари в джоба. С времето вратарят се превърна в един от най-скъпоплатените футболисти в отбора със заплата от около 70 бона. Запознати обаче разкриват, че Стоянов профуквал цяла заплата наведнъж в рамките на часове.
При един лагер в рамките на нощта, той прахосал 17 бона от залагания на баскетболни мачове в Индонезия и Филипините. Мълвата носи, че в най-критичния момент самият бос на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев му оправил бакиите с шестцифрена сума.
Към днешна дата бившият национал дължи пари на поне половината футболисти на „Лудогорец“. „Любимец“ му се оказал украинецът Игор Пластун, който бил добра душа и никога не му отказвал пари.
Заради комарджийския си нрав, Стоянов останал и без покрив над главата си и се наложило да отиде да живее в къщата на родителите му в пернишко село. Това се случило, след като бил зарязан от жена си. Мълвата носи, че хубавата Венера му сложила рога със съотборник. Отново според слуховете към днешна дата тя живее в Букурещ с бившия голмайстор на „Лудогорец“ Клаудиу Кешеру. /уикенд

Публикувана на
26 Март 2023 година