Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Галена взе песен на колега

Галена направи своя версия на песен от репертоара на свой колега. Фолк звездата не скри, че “Името ти” е любимо и за нея парче, което слуша с удоволствие. Именно това е причината да пожелае да включи песента в своя репертоар. За да заеме песента, Галена се е обърнала към авторите на сингъла и към своя колега, които са дали съгласието си за новата версия.
Автор на музиката и аранжимента е Даниел Ганев. Текстът е написан от Сиана и Росен Димитров. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов – Rikk, а оператор – Радослав Гочев.Всеки от нас си има песни, които слуша на repeat, песни, към които сякаш се пристрастява, песни, които проникват дълбоко в сърцето. За мен такава е “Името ти” на Илиян Боид – до ден днешен не спирам да я слушам и да си я пея. Много исках да споделя тази емоция с вас и съм благодарна на Илиян, Даниел, Сиана и Росен, че подкрепиха тази идея. Ще се радвам, ако и моето изпълнение успее да ви развълнува” – споделя певицата по повод премиерата.
Първият вариант на песента е изпята преди година от Илиян, а в клипа му участва Мариела от "Игри на волята. Текстът и музиката са напълно еднакви само гласа е различен.

Публикувана на
26 Март 2023 година